• Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου
  • 13:05

Αθήνα

7 oC

ψιχάλες μικρής έντασης

Ποτάμι για Γεννηματά: Η μόνη που είχε διαφορετική άποψη- Επανασυστήνεται παρωχημένο μονοκρατικό μοντέλο

Διαστάσεις σφοδρής κόντρας λαμβάνει πλέον η διαφωνία που υπάρχει μεταξύ της ηγεσίας του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή Σταύρου Θεοδωράκη και Φώφης Γεννηματά, με αφορμή το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Πηγές από το Ποτάμι σχολιάζοντας διαρροές για τη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής χρησιμοποίησαν σκληρή γλώσσα για τον Κίνημα Αλλαγής κάνοντας λόγο για «επανασύσταση παρωχημένου μονοκρατικού μοντέλου», ενώ επιτίθεται προσωπικά στην Φώφη Γεννηματά λέγοντας πως στο Πολιτικό Συμβούλιο ήταν μόνη της.

Αναλυτικά πηγές του Ποταμιού σημείωναν πως «στο Πολιτικό Συμβούλιο, τα πέντε από τα έξι μέλη του υποστήριξαν την ίδια άποψη για τη συμφωνία με τους βόρειους γείτονές μας. Η πρόεδρος, μόνη της, είχε διαφορετική άποψη» και προσέθεταν πως «και σήμερα, καλούνται οι πέντε να ακολουθήσουν τη γραμμή του ενός! Όταν αποφασίσαμε, όμως, τη συγκρότηση ενός νέου Κινήματος, δεν είχαμε κατά νου ότι θα επανασυστήσουμε ένα παρωχημένο μονοκρατορικό μοντέλο».

Ως προς την πρόταση μομφής, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι οι αντιθέσεις μας με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι τόσο ξεκάθαρες, που επιβάλλουν να μην έχουν από εμάς ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή τους.

Send this to a friend