Αθήνα

18 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε κρυφά τον αγαπημένο της

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

To Ποτάμι κυκλοφόρησε φυλλάδιο με τα “ψέματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”!

Δυο φυλλάδια, "ένα για τους μύθους του ΣΥΡΙΖΑ και ένα για την πραγματικότητα, αλλά και με μεγάλη τεκμηρίωση", όπως αναφέρουν τα στελέχη του Ποταμιού, κυκλοφόρησε το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη...

Δυο φυλλάδια, “ένα για τους μύθους του ΣΥΡΙΖΑ και ένα για την πραγματικότητα, αλλά και με μεγάλη τεκμηρίωση”, όπως αναφέρουν τα στελέχη του Ποταμιού, κυκλοφόρησε το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

[adsense]

“Χρειάστηκε να περάσει ενάμισης χρόνος για να μιλήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για αυταπάτες. Στο επίπεδο της παραπληροφόρησης όμως τίποτε δεν άλλαξε. Τις τελευταίες μέρες σε όλη την Ελλάδα κυκλοφόρησε ένα οκτασέλιδο για τα κυβερνητικά “επιτεύγματα” των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η πραγματικότητα όμως δεν κρύβεται”, επισημαίνουν χαρακτηριστικά.

“Θέλει λίγη προσπάθεια να την αναδείξεις, αλλά το Ποτάμι έχει συνηθίσει να κάνει αντιπολίτευση με στοιχεία και αντιπροτάσεις. Και με στοιχεία ρίχνει το φως της πραγματικότητας στο σκοτάδι των μύθων του ΣΥΡΙΖΑ. Με δύο φυλλάδια, ένα για τους μύθους του ΣΥΡΙΖΑ και ένα για την πραγματικότητα, αλλά και με μεγάλη τεκμηρίωση. Γιατί η πραγματικότητα στις μέρες μας δεν είναι πάντα αυτονόητη”, αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Δείτε τα φυλλάδια ΕΔΩ

Άδωνις Γεωργιάδης: Ασφαλώς είναι λόγος απόλυσης ο μη εμβολιασμός- Καταστροφική μια νέα καραντίνα
Πώς “έσπασε ο πάγος” στις ελληνοτουρκικές σχέσεις – Τι συζήτησαν στις Βρυξέλλες Μητσοτάκης-Ερντογάν και ποιες είναι οι διαφορές που παραμένουν
Γερουλάνος: Είναι η ώρα να εκφράσουμε ξανά τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη
Ανδρέας Λοβέρδος: Αύριο το βίντεο με την ιδρυτική διακήρυξη- Θα ανοίξει ειδική πλατφόρμα στο διαδίκτυο
Νέα Δημοκρατία για απεργία σε μετρό και λεωφορεία: Σε κίνδυνο οι πανελλαδικές εξετάσεις
Γεννηματά για τo έργo στον Φαληρικό Όρμο: Η παράταξή μας το εμπνεύστηκε και το ξεκίνησε