Αθήνα

16 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξαφνιάζει ο Ψαριανός! «Η προφυλάκιση Παπαντωνίου είναι ανθρωποφαγία, είναι του τύπου ‘’δώστε αίμα και αποκεφαλισμούς’’ στον όχλο»

Ξεκαθαρίζει από την αρχή ότι ποτέ δεν συμπαθούσε τον Γιάννο Παπαντωνίου αλλά «υπάρχουν, μάλλον, αποχρώσες ενδείξεις- όμως είναι ακόμα αθώος

Αίσθηση δημιουργεί ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού στην οποία εκράζοντας τη διαφωνία του με την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου μιλά για ανθρωποφαγία, λιοντάρια, αρένα, κρεμάλες και γκιλοτίνες.

Ξεκαθαρίζει από την αρχή ότι ποτέ δεν συμπαθούσε τον Γιάννο Παπαντωνίου αλλά «υπάρχουν, μάλλον, αποχρώσες ενδείξεις- όμως είναι α κ ό μ α αθώος. Δεν έχει αποδειχθεί η ενοχή του, δεν είναι ύποπτος φυγής ούτε είναι πιθανόν να διαπράξει εγκληματικές ενέργειες.

Επισημαίνει όμως ότι ούτε συμπαθούσε τον Παπαντωνίου, ότι προφανώς υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για την ενοχή του όπως επίσης και ότι αυτονόητα όσοι έκλεψαν λεφτά πρέπει να τιμωρηθούν και να δημευθούν οι περιουσίες τους. Ομως προσθέτει είναι ακόμα αθώος και δεν είναι ούτε ύποπτος φυγής ούτε είναι πιθανό να διαπράξει εγκληματικές ενέργειες.

Ολόκληρη η ανάρτηση του βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανού:

Δεν συμπαθούσα τον Παπαντωνίου, δεν ήμουν οπαδός εκείνου του πασοκισμού, του αυριανισμού και των επιδρομών στο κράτος και στα ταμεία.

Θέλω όλοι όσοι υπήρξαν νταλαβεριτζήδες, διεφθαρμένοι, διαπλεκόμενοι, ληστοκυβερνήτες και “λιστοσυμμορίτες” να τιμωρηθούν και να δημευθούν οι περιουσίες τους.

Ο Παπαντωνίου πιθανόν να είναι αναμεσά τους – υπάρχουν, μάλλον, αποχρώσες ενδείξεις- όμως είναι α κ ό μ α αθώος. Δεν έχει αποδειχθεί η ενοχή του, δεν είναι ύποπτος φυγής ούτε είναι πιθανόν να διαπράξει εγκληματικές ενέργειες.

Η προφυλάκισή του είναι ανθρωποφαγία, είναι του τύπου “δώστε αίμα και αποκεφαλισμούς” στον όχλο, στο πόπολο, στην πλεμπάγια, να χαρεί.

Στα λιοντάρια.

Αρένα, κρεμάλες, γκιλοτίνες.

Ή κάποιοι εφαρμόζουν την “οδηγία Πολάκη”

Ή αυτός γ ν ώ ρ ι ζ ε την απόφαση και την περίμενε.

Δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο.

Κορονοϊός: Δεν θέλει νέα μέτρα η κυβέρνηση, αλλά προετοιμάζεται για τα… χειρότερα – Η ανησυχία για Αθήνα-Θεσσαλονίκη και το “μοντέλο Κοζάνης” για τα τοπικά lockdown
Κοντονής: Προσβλητικοί οι χαρακτηρισμοί του Παππά- Άθλιο το πρωτοσέλιδο της Αυγής
Τσακαλώτος σε Σταϊκούρα για Νέο Πτωχευτικό Κώδικα: Είστε πρώιμος Ρίτσαρντ Γκιρ, η Τζούλια Ρόμπερτς δεν πέρασε από τη ζωή σας
Συναγερμός με τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων – Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου με Κικίλια, Τσιόδρα, Χαρδαλιά και Αρκουμανέα
Ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα
Αναστολή της Τελωνειακής Ένωσης ΕΕ – Τουρκίας ζήτησε η Ελλάδα