Αθήνα

28 oC

αίθριος καιρός

Ραγκούσης για αναφορές Πολάκη στο «ξήλωμα» της «Διαύγειας»: Κάτι δεν κολλάει σε αυτή τη δήλωση, κάτι άλλο θα εννοεί

«Θετικά χειρίζεται η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα τα μεγάλα και σοβαρά εθνικά θέματα που έχουν προκύψει» υποστήριξε ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στο Ράδιο MARCONI 96,1 fm.

«Η κ. Γεννηματά είναι η καλύτερη συνεργάτιδα του κ. Μητσοτάκη, για τις πρόωρες εκλογές, για τη συμφωνία των Πρεσπών, για το σκάνδαλο Novartis. Πρέπει να της στείλει λουλούδια ο κ. Μητσοτάκης την μέρα των εκλογών» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο κ. Ραγκούσης.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για την περίπτωση κατάργησης της «Διαύγειας», όπως άφησε να εννοηθεί σε δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο κ. Ραγκούσης, ο οποίος οικοδόμησε τη «Διαύγεια» τόνισε:

«H Διάυγεια έριξε άπλετο φως σε κάθε συρτάρι του Δημοσίου. Κάτι δεν κολλάει σε αυτή τη δήλωση. Κάτι άλλο θα εννοεί ο κ. Πολάκης. Η Διαύγεια είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα που το κάθε ευρώ που ξοδεύεται από το κράτος, πρέπει να αναρτηθεί στο διαδίκτυο, πριν δαπανηθεί, για να ξέρει ο πολίτης που πηγαίνουν τα χρήματά του. Δεν είναι ένα κάστρο που έκλεισε. Η Διαύγεια γκρέμισε το κάστρο της διαφθοράς.»

Ακούστε το εν λόγω ηχητικό:

Send this to a friend