Αθήνα

12 oC

ελαφρές νεφώσεις

"Πυρά" Ραγκούση σε ΝΔ: Επιχειρούν να κερδοσκοπήσουν κομματικά σε βάρος της πατρίδας αυτοί που μας οδήγησαν στο εθνικό Βατερλώ με την ΠΓΔΜ

"Η εθνολαικιστική ηγετική ομάδα της ΝΔ είναι αδίστακτη κι εθνικά επικίνδυνη" τονίζει ο πρώην υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης, σε δηλώσεις του.

"Είναι ακριβώς οι ίδιοι τύποι που αφού χρεοκόπησαν τη χώρα και προκάλεσαν το δημοσιονομικό κραχ του 2009, στη συνέχεια ηγήθηκαν ως αξιωματική αντιπολίτευση του αντιμνημονιακού λαϊκισμού για να κερδοσκοπήσουν κομματικά. Το δε καλοκαίρι του 2014 για να αυτοπροστατευθούν, σκόπιμα δεν έβγαλαν τη χώρα από το Μνημόνιο, συνειδητά δεν έκλεισαν την τελευταία τότε αξιολόγηση" προσθέτει ο κ. Ραγκούσης.

Όπως υπογραμμίζει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ: "Σήμερα, επιχειρούν πάλι να κερδοσκοπήσουν κομματικά σε βάρος της πατρίδας, ένω είναι αυτοί οι ίδιοι που μας οδήγησαν στο εθνικό Βατερλώ με την ΠΓΔΜ, με αποτέλεσμα όλη σχεδόν η υφήλιος να την έχει αναγνωρίσει ως Μακεδονία, τους κατοίκους της ως Μακεδόνες και τη γλώσσα τους ως μακεδονική" .

Και καταλήγει: "Η εθνική και πολιτική αλητεία της ηγετικής ομάδας της ΝΔ δεν έχει τέλος. Επιχειρούν αδίστακτα να προκαλέσουν συνθήκες πολιτικής ανωμαλίας. Στοχεύουν σε ένα νέο εθνικό διχασμό. Πρέπει να απομονωθούν" .

Send this to a friend