Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ρήγας σε Βαρβιτσιώτη: «Είστε ακροδεξιά παραφυάδα που ακολουθεί τον Άδωνι»- «Πάντα τα λέει εν τη απουσία μου», η απάντηση Γεωργιάδη

Ρήγας σε Βαρβιτσιώτη: «Είστε ακροδεξιά παραφυάδα που ακολουθεί τον Άδωνι»- «Πάντα τα λέει εν τη απουσία μου», η απάντηση Γεωργιάδη

«Είστε ακροδεξιά παραφυάδα που ακολουθεί τον Άδ. Γεωργιάδη», ανέφερε σε υψηλούς τόνους ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη κατά την κοινή τους παρουσία στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Αναφερόμενος στη στάση της ΝΔ χθες στη Βουλή κατά τη προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία τόνισε ότι: «Δεν γίνεται να παραχαράσσουμε την ιστορία και να λέμε ότι ήταν η άκρα Αριστερά που ευθύνεται για την τρομοκρατία. Να μη θυμίσουμε τι είχε γίνει επί δεξιάς και δεξιάς αντίληψης τα προηγούμενα χρόνια με τον Μπελογιάννη και με μια σειρά ανθρώπων που ήταν στις φυλακές και δολοφονήθηκαν ή αργότερα με τον Τεμπονέρα». Στην πραγματικότητα, όπως εξήγησε ο κ. Ρήγας, αυτό που επεδίωκαν ήταν «να κάνουν σόου επί άλλων θεμάτων γιατί δεν έχουν γραμμή αφού έχασαν στα πάντα».

Βέβαια, τα όσα είπε για «ακροδεξιά παραφυάδα που ακολουθεί τον Άδ. Γεωργιάδη», προκάλεσαν την αντίδραση του τελευταίου, που σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμός στο twitter πως «πάντα τα λέει εν τη απουσία μου».

Send this to a friend