Αθήνα

10 oC

αίθριος καιρός

Ο Σάκης Παπαδόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ «άνοιξε την πόρτα» στον Καμμένο! «Να επανεξετάσει την παραμονή του ΥΠΕΘΑ»

«Ο Πάνος Καμμένος εφόσον διαφωνεί σ’ ένα μεγάλο ζήτημα θα όφειλε να επανεξετάσει την παραμονή του υπουργείο Εθνικής Άμυνας και να πάει σε κάποιο άλλο» ισχυρίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.

«Η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ ήταν έντιμη πάνω στα ζητήματα που ήταν μείζονος πολιτικής σημασίας. Η συνεργασία προχωρά στα θέματα που συμφωνούμε, αλλά παράλληλα, εκφράζουμε τις διαφωνίες μας. Η πολιτική συμμαχιών είναι πολύ δύσκολη. Και βλέπετε και στη Γερμανία με αφορμή το προσφυγικό τους κλυδωνισμούς της συγκυβέρνησης».

Ερωτώμενος για το πότε θα τελειώσει η συνεργασία: «Είναι καλή ερώτηση για τον Πάνο Καμμένο και έχει απαντήσει Το ΝΑΤΟ είναι μια δοκιμασία για όλους και παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον την κατάληξη».

Στην επισήμανση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συνασπιστεί με μεγάλες δυνάμεις, στις οποίες εναντιωνόταν προεκλογικά, απάντησε χαμογελώντας: Έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι, έχουμε μετατραπεί σε πυλώνα σταθερότητας στα Βαλκάνια. Αυτό αναγνωρίζεται και στην Ευρώπη».

Send this to a friend