Αθήνα

8 oC

ψιχάλες μικρής έντασης

Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Γεννηματά-Καμίνη

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Γιώργου Καμίνη με την Φώφη Γεννηματά στη Χαριλάου Τρικούπη σήμερα το απόγευμα (Τρίτης).

"Ήρθα να δώσω κι από κοντά τα συγχαρητήριά μου στην κυρία Γεννηματά. Ήταν μια πολύ καλή συνάντηση" είπε ο Δήμαρχος Αθηναίων μετά το τετ-α-τετ του με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κι επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Όπως επισήμανε στην συνέχεια: "Είναι σημαντικό και την ερχόμενη Κυριακή να επαναληφθεί -κι εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ γι'αυτό- η μαζική συμμετοχή που σημειώθηκε στον πρώτο γύρο" .

"Έθεσα στην κυρία Γεννηματά το ζήτημα της πορείας προς ένα ενιαίο κόμμα, με ενιαία μορφή και εκπροσώπηση εντός και εκτός Βουλής" είπε ο κ. Καμίνης για να προσθέσει: "Θέλω να απευθυνθώ και στον κόσμο που με στήριξε προσωπικά: Να τους πω ότι αποτελούμε πια μια ευδιάκριτη τάση στην κοινωνία, που θα προσλάβει συγκεκριμένα πολιτικά και οργανωτικά χαρακτηριστικά, το γρηγορότερο δυνατό. Η πρώτη έκφραση αυτής της τάσης θα είναι η διαμόρφωση αρχών και θέσεων για το επικείμενο ιδρυτικό μας συνέδριο. Πάμε όλοι μαζί, πάμε για μία εκπροσώπηση όλων στα όργανα, τα οποία θα μας οδηγήσουν στο συνέδριο του νέου κόμματος".

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους, για το αν θα στηρίξει την κυρία Γεννηματά" ο ίδιος απάντησε πως "εκπροσωπώ αξίες, δεν καθοδηγώ ανθρώπους."

Send this to a friend