Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Σφαγή» Άδωνι- ΣΥΡΙΖΑ για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου! «Δεν υπήρξαν νεκροί εντός»- «Aνιστόρητη χυδαιότητα»

Στα όρια η κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Άδωνη Γεωργιάδη με αφορμή δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ όπου λέει ότι ότι δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο.

Στα όρια η κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Άδωνη Γεωργιάδη με αφορμή δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ όπου λέει ότι ότι δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο.

Με την ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ λέει σε έντονο ύφος: «Σε μια άθλια παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, ουσιαστικά επέμεινε στην ανιστόρητη χυδαιότητα ότι δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο. Λίγες μέρες νωρίτερα, τα ίδια ακριβώς υποστήριξε και βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο».

Και συμπληρώνει: «Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. προσβάλλει τη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου, προσβάλλει την ιστορική μνήμη, υβρίζει τους αγώνες του ελληνικού λαού για δημοκρατία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ατάραχος παρακολουθεί τον αντιπρόεδρό του να κάνει κουμάντο στη ΝΔ και να την εκθέτει ανεπανόρθωτα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στο Πολυτεχνείο, υποστήριξε πως τον εκφράζουν οι θέσεις του Αβέρωφ, υπογραμμίζοντας ότι «νεκροί υπήρξαν στο Πολυτεχνείο αλλά όχι από την ερπύστρια».

«Η Χούντα σκότωσε κόσμο σε διάφορα σημεία γύρω από το Πολυτεχνείο, αλλά όχι μέσα σε αυτό», συμπλήρωσε.

Send this to a friend