Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Σφαγή» Πολάκη, Μανιού και Οικονόμου στη Βουλή: «Τους τσαμπουκάδες έξω» - «Άντε επιτέλους από εδώ κουτσαβάκια…»

Ένταση επικράτησε στη Βουλή ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη, τον Βασίλη Οικονόμου και τον Νίκο Μανιό κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ένταση επικράτησε στη Βουλή ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη, τον Βασίλη Οικονόμου και τον Νίκο Μανιό κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων.

O Οικονόμου αμφισβήτησε τα στοιχεία που έδωσε ο Παύλος Πολάκης για τη σημερινή κατάσταση στον χώρο της υγείας λέγοντας πως ο διαλυμένος ΕΟΠΥΥ του 2015 δεν έχει καμία σχέση με τον υγιή Οργανισμό του 2019.

Ο Πολάκης του απάντησε: «Σταματήστε την πολιτική του προέδρου σας να λέτε αυτά που λέτε, γιατί για εμάς είναι πολιτική επιλογή η δημόσια υγεία» και εξαπέλυσε επίθεση στον Οικονόμου: «Εσύ αποφάσισε τι είσαι στη ζωή σου και όχι εγώ αν είμαι νεοφιλελεύθερος».

Οικονόμου και Πολάκης συνέχισαν να διαπληκτίζονται με αποτέλεσμα να παρενέβη ο πρόεδρος της Επιτροπής, Νίκος Μανιός, ο οποίος τους να συνεχίζουν έξω όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία στη Βουλή

«Όσο και αν πονάει, ζηλεύετε που τα κατάφερε αυτή η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέχρι χθες…», είπε με έντονο ύφος ο Πολάκης.

«Συμφωνώ όσο είναι μούγκα αυτοί…», απάντησε ο Οικονόμου και πρόσθεσε: «Νομίζεις ότι θα κάνεις το μάγκα; Δεν περνάνε εδώ αυτά… Άντε επιτέλους από εδώ κουτσαβάκια…».

Στη συνέχεια, ο κ. Μανιός ζήτησε να μην καταγράφεται στα πρακτικά τίποτα και ο Πολάκης έκανε λόγο για «θλιβερή εικόνα του κ. Οικονόμου».

Δείτε την έντονη στιχομυθία που είχαν Μάνιος και Οικονόμου:  

Βασίλης Οικονόμου: «Μαζευτείτε… Να τους μαζέψεις κ. Πρόεδρε…»

Νίκος Μανιός: «Εσένα θα μαζέψω. Μιλάς συνέχεια χωρίς να ζητάς το λόγο. Είσαι ανειδίκευτος. Αν συνεχίσεις έτσι θα σε βγάλω έξω…»

Βασίλης Οικονόμου: «Μην μου κάνεις εσύ τον αγανακτισμένο τώρα…»

Νίκος Μανιός: «Τους τσαμπουκάδες έξω από τη Βουλή όχι σε μένα αυτά, είσαι απαράδεκτος…»

Βασίλης Οικονόμου: «Εσύ είσαι απαράδεκτος. Όχι σε μένα αυτά. Τους δικούς σου να μαζέψεις…»

Μανιός: «Γιατί; Τι είσαι εσύ και μου λες όχι σε μένα; Αν δεν σου αρέσω κάνε μου πρόταση μομφής. Μιλάς συνέχεια, διακόπτεις…»

Παύλος Πολάκης: «Μα την Παναγία σταμάτα πια… Όταν υπάρχει αληθινή παράθεση της πραγματικότητας, η μόνη οδός για τη ΝΔ είναι να δημιουργεί θόρυβο. Δεν ταιριάζει η πραγματικότητα με το αφήγημα σας…».

Send this to a friend