Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

"Σφαγή" για τον Καρανίκα! ΝΔ: "Διώξτε τον" - "Κοιτάξτε τη δική σας καμπούρα", λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

"Σφαγή" για τον Καρανίκα! ΝΔ: "Διώξτε τον" - "Κοιτάξτε τη δική σας καμπούρα", λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή πολιτική σύγκρουση μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή το ζήτημα του διορισμού του... αρνητή στράτευσης και αδιόριστου εκπαιδευτικού-σερβιτόρου Νίκου Καρανίκα, αφού η ΝΔ ζητά την παραίτησή του και ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ασχοληθεί με τα δικά της θέματα.

[adsense]

«Μεταξύ άλλων απίθανων και ανόητων που δημόσια υποστηρίζει, εκθειάζει έργα και ημέρες της διεθνούς τρομοκρατίας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΝΔ σημειώνοντας ότι «ο εκλεκτός του πρωθυπουργού έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει ως «αριστούργημα τέχνης» την τραγωδία των κατεστραμμένων δίδυμων πύργων».

Όλα αυτά δεν είναι αστεία, είναι πολύ σοβαρά, τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κάνει λόγο για ανεκδιήγητες επιλογές του πρωθυπουργού «διορίζοντας ως συμβούλους του, απίθανους ανθρώπους».

[adsense]

«Το μέγεθος της σοβαρότητας και της αξιοπιστίας της αντιπολίτευσης κρίνεται από τα θέματα που ανοίγει στο δημόσιο διάλογο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε απάντηση του για την ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με την τοποθέτηση του κ. Καρανίκα ως συμβούλου του πρωθυπουργού.

Αναφέρει ειδικότερα ότι «δεν μας εκπλήσσει καθόλου ότι η ΝΔ ρίχνει λάσπη για τους μετακλητούς υπαλλήλους και τους ειδικούς συνεργάτες της κυβέρνησης και δεν ασχολείται βέβαια με τους δικούς της υπόδικους συνεργάτες και συνομιλητές και τις δοσοληψίες τους», για να καταλήξει: «Καθείς εφ' ω ετάχθη».

Send this to a friend