Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

«Σφυροκόπημα» ΝΔ σε Καμμένο! «Ας ασχοληθεί με την απολογία του για τις επικοινωνίες με ισοβίτη»

«Σφυροκόπημα» ΝΔ σε Καμμένο! «Ας ασχοληθεί με την απολογία του για τις επικοινωνίες με ισοβίτη»

Σφοδρή κόντρα μαίνεται μεταξύ της ΝΔ και του επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, που ξεκίνησε από χθες μετά το σχόλιό του για τις δηλώσεις Βούτση για την Ορθοδοξία και συνεχίστηκαν σήμερα.

Από την Πειραιώς κατηγορούν και τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση πως μαζί με τον κ. Καμμένο παίζουν θέατρο.

Εξάλλου, σήμερα ο κ. Καμμένος έριξε ακόμα περισσότερο τους τόνους δηλώνοντας πλήρη στήριξη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι «φροντίζουμε με τον κ. Τσίπρα να μη μαζεύονται πολλά, ώστε να μη φτάσουμε στο σημείο αυτό. Εκεί που έχουμε διαφωνία το συζητάμε και όπου μένει η διαφωνία δεν προχωρούμε μαζί. Έχουμε βρει τρόπο συνεννόησης και κατανόησης», με την αξιωματική αντιπολίτευση να τον κατηγορεί για «ακόρεστη δίψα για εξουσία».

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας στον ΣΚΑΪ ήρθε η ανακοίνωση της ΝΔ. «Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο κ. Καμμένος δεν έχει ούτε αξίες, ούτε πεποιθήσεις για να υπηρετήσει στην πολιτική. Εκτός από την ακόρεστη δίψα του για εξουσία», αναφέρει η ΝΔ σχολιάζοντας την αναδίπλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στις δηλώσεις του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

«Οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι, μαζί με τον κ. Βούτση, παίζουν θέατρο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν να κάθονται στις καρέκλες τους», συνεχίζει η ΝΔ και καταλήγει: «Του συνιστούμε να ασχοληθεί περισσότερο τις επόμενες ημέρες -ενόψει της συζήτησης στη Βουλή- με την απολογία που πρέπει να ετοιμάσει για τις αλλεπάλληλες επικοινωνίες του με τον ισοβίτη κρατούμενο για εμπόριο ναρκωτικών».

Η απάντηση του Πάνου Καμμένου

«Ο κ. Μητσοτάκης κατάντησε τη Νέα Δημοκρατία πλέον αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών», απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος της ΑΝΕΛ στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Ανταπάντηση από τη ΝΔ

«Ο κ. Καμμένος κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια», ανέφερε με τη σειρά της η ΝΔ σχολιάζοντας την απάντηση του κ. Καμμένου.

Send this to a friend