• Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου
  • 07:50

Αθήνα

7 oC

αραιές νεφώσεις

Συνάντηση Καμίνη με Γεννηματά και οργή κατά Τόσκα! «Να παραιτηθεί τώρα- Υπάρχει κενό ασφαλείας»

Την οργή του εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναιών Γιώργος Καμίνης κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Νϊκου Τόσκα, στο πλαίσιο της συνάντησής του με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Μάλιστα, ο κ. Καμίνης ζήτησε την παραίτηση του κ. Τόσκα,  αναφέροντας ότι «είναι δυσεξήγητη η στάση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη», αναγνωρίζοντας όμως ταυτόχρονα την «μεγάλη επιχειρησιακή ικανότητα της Ελληνικής Αστυνομίας».

«Υπάρχει κενό ασφαλείας στην Αθήνα. Βλέπουμε να καίγονται περίπτερα και χθες το βράδυ τρία τρόλει. Ο Δήμος και οι κάτοικοι προσπαθούν να κρατήσουν την πόλη όρθια. Όμως το πρόβλημα είναι πολιτικό. Ο κ. Τόσκας πρέπει να παραιτηθεί. Ζητώ την αντικατάστασή του», είπε ο κ. Καμίνης διερμηνεύοντας, όπως ανέφερε, τις επιθυμίες των πολιτών να αλλάξει η πολιτική ασφάλειας.

Από την πλευρά της, η Φώφη Γεννηματά έκανε λόγο για πολύ σοβαρά προβλήματα που έχει το κέντρο της Αθήνας. «Συνεχώς υποβαθμίζεται και προκύπτουν θύλακες παραβατικότητας και άβατο σε ορισμένες περιοχές του», επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή στη παραβατικότητα. «Είναι ευθύνη συνολικά της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το πρόβλημα», τόνισε η κ. Γεννηματά, δηλώνοντας ότι υποστηρίζει τις ενέργειες του δημάρχου Αθηναίων, ενώ σημείωσε ότι πρόκειται να αναλάβει πρωτοβουλίες στη Βουλή.

Δημοφιλή