Αθήνα

24 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ο Κοτταρίδης «πετσόκοψε» όσους δεν… κατάλαβαν τι εστί συνέδριο γονιμότητας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή απάντηση στις «αθλιότητες» από τον Χρήστο Αηδόνη

Σκληρή απάντηση σε όσους επέλεξαν να αναπαράξουν τις «αθλιότητες» περί ενόχλησης του Γιώργου Παπανδρέου από τα capital controls επειδή δεν μπορούσε να ψωνίσει από το … Amazon, δίνει με άρθρο-παρέμβασή του ο πρώην υπουργός Χρήστος Αηδόνης. Διαβάστε το άρθρο: Στην Κίνα τρώνε μωρά και στην Ελλάδα σανό!!!!!!!! Αρκετά ελληνικά blogs έχουν δημοσιεύσει την είδηση, πως […]

Σκληρή απάντηση σε όσους επέλεξαν να αναπαράξουν τις «αθλιότητες» περί ενόχλησης του Γιώργου Παπανδρέου από τα capital controls επειδή δεν μπορούσε να ψωνίσει από το … Amazon, δίνει με άρθρο-παρέμβασή του ο πρώην υπουργός Χρήστος Αηδόνης.

Διαβάστε το άρθρο:

Στην Κίνα τρώνε μωρά και στην Ελλάδα σανό!!!!!!!!

Αρκετά ελληνικά blogs έχουν δημοσιεύσει την είδηση, πως στην Κίνα τρώνε ανθρώπινα έμβρυα.Μάλιστα, ως απόδειξη χρησιμοποιούν και αρκετές φωτογραφίες με το συγκεκριμένο θέμα. ( οι φωτογραφίες προκαλούνσοκ )

Ποια όμως είναι η αλήθεια;

Οι φωτογραφίες είναι ένα τμήμα από τη“δουλεία” του Κινέζου καλλιτέχνης Zhu yu από μια έκθεση στην shanghai to 2000 με τίτλο Eating people.

Ένας ιδιόρρυθμος καλλιτέχνης χρησιμοποιείστημένες φωτογραφίες και τροφοδοτεί μια τεράστια παραφιλολογία, πουαπασχόλησε μέχρι και το FBI.

Έχουν περάσει 15 χρόνια και η ψεύτικη είδηση συνεχίζει να υπάρχειμε διάφορες παραλλαγές. Αρκεί μια απλή έρευνα στο google.

Τώρα θα μου πει κανείς. Ωραία και τι μαςνοιάζει;

´Ενα από τα βιβλία που διάβασα μικρός καιπου έμεινε ανεξίτηλο μέσα μου, ήταν το Εμένα με νοιάζει της Γαλάτειας Γρηγορίαδου-Σουρέλη

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα, που τονίζει την ατομική ευθύνη για το καυτό πρόβλημα της εποχής μας, τη ρύπανση του περιβάλλοντος.

Έχουμε λοιπόν ατομική ευθύνη, όχι μόνο γιατην ρύπανση του περιβάλλοντος, αλλά γιαοτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας.

Εμένα με νοιάζει λοιπόν και θα ήθελα με αυτό το άρθρο, να συμβάλω στον δημόσιο διάλογο και να απαντήσω στους κατασκευασμένους αφορισμούς, για τις δηλώσεις του ΓΑΠ, περί ΑΜΑΖΟΝ.

Ο παγκόσμιος τζίρος του ηλεκτρονικούεμπορίου από 730 δις εκατ. ευρώ που είναι σήμερα, σύμφωνα με έρευνα τηςμεταφορικής εταιρείας FedEx θα φθάσει στο 1.5 τρις ευρώ το 2018.

Σε απλά ελληνικά σημαίνει, ότι τεράστιεςευκαιρίες ξεπροβάλουν μπροστά μας, αλλά και ένας μεγάλος κύκλος εργασιών, ήδηυπάρχει και αφορά ελληνικές επιχειρήσεις.

Ο αποκλεισμός, μέσω των capital controls,δημιούργησε συνθήκες οικονομικής τους κατάρρευσης, γιατί διέκοψε τη συνεργασία με τους διεθνείς παρόχους υπηρεσιών διανομής, μεταφοράς καιlogistics.

Η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της FedEx από τη Forrester Consulting,διαπιστώνει, ότι οι καταναλωτές προτιμούν σήμερα, να κάνουν τις αγορές τους από μεγάλες και γνωστές αλυσίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς νιώθουν πιο ασφαλείς.Πχ AMAZON

Έχει αξία τοσυμπέρασμα, γιατί δείχνει την τάση, αλλά και τον τρόπο με τονοποίο θα μπορέσουν να εισέλθουν οι μικρές εμπορικές επιχειρήσεις στιςδιεθνείς αγορές, μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων και οι οποίες αποτελούν τηνκύρια βάση της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Επίσης αναδεικνύεταικαι η τεράστια ευκαιρία, που ξεπροβάλλει και για την χώρα μας.

Η συρρίκνωση τωντοπικών αγορών, της Νότιας Ευρώπης, είναι σημαντική τα τελευταία χρόνιακαι δημιουργεί νέες προκλήσεις για τις μικρές επιχειρήσεις.

Οι διακρατικέςσυναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου αυξάνονται ιλιγγιωδώς καιπροσφέρουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στους καταναλωτές τοπλεονέκτημα μιας συναρπαστικής, παγκόσμιας αγοράς.

Αν ακούσει κανείςμε προσοχή την συνέντευξη του Γ. Παπανδρέου, θα γίνουν πολύ εύκολα αντιληπτά,όλα αυτά .

Αν όμως μείνει στηνεύκολη τροφή -Σανό, θα αναπαράξει τις αθλιότητες και θα γεμίσει από τα περήφανααισθήματα του ντετέκτιβ, που ανακάλυψε τον δολοφόνο, που του σερβίρισαν.

Στην σημερινή εποχή το internet αποτελεί ιδανικό μέσο παραπληροφόρησης, προπαγάνδας και διάδοσης ψευδών ειδήσεων. Ας είμαστε πολύ επιφυλακτικοί σε ότι διαβάζουμε, για να μην συνεχίσουμε τρώγοντας σανό, να πιστεύουμε ότι στη Κίνα τρώνε τα μωρά.

Δένδιας σε Osmani: Τηρήστε τη συμφωνία των Πρεσπών- Αλλάξτε την ονομασία στο EURO 2020
Αγαθοπούλου για Συνέδριο Γονιμότητας: Τείνει να εξελιχθεί σε απόλυτο φιάσκο
Το ραντεβού Μητσοτάκη-Ερντογάν, ο ρόλος Μπάιντεν και οι στόχοι της Αθήνας
Κοτζιάς για τις φανέλες στο Εuro: «Το όνομα Βόρεια Μακεδονία είναι υποχρεωτικό για κάθε θεσμό»
Ντόρα Μπακογιάννη: Γιατί δε συμφέρει την Ελλάδα μια οριστική ρήξη ΗΠΑ – Τουρκίας
Μητσοτάκης στο France 24: Θα ζήσουμε δίπλα-δίπλα με την Τουρκία – Πρέπει να βρούμε τρόπο να συζητάμε