Αθήνα

16 oC

αίθριος καιρός

«Σκληρή» επίθεση ΔΗΣΥ σε Τσίπρα για Novartis! «Ο Ερντογανισμός του και οι παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη είναι πλέον απροκάλυπτες»

Κατά του Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση Novartis στράφηκε ο υπεύθυνος του κοινοβουλευτικού τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

"Ο Ερντογανισμός του κ. Τσίπρα και οι παρεμβάσεις της Κυβέρνησης στην Δικαιοσύνη είναι πλέον απροκάλυπτες. Ο κ. Τζανακόπουλος επισκέπτεται την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για «φιλική συνομιλία» σχετικά με ποινική υπόθεση που βρίσκεται σε εκκρεμότητα, ενώ ο ελληνικός λαός πληροφορείται ότι οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες εκτελούνται στην Ελλάδα με «εντολή Πρωθυπουργού».", τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαθεοδώρου.

Και συνέχισε: "Είναι πια φανερό ότι ο κ. Τσίπρας με τους επιτελείς- εκτελεστές του, έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει μια επιχείρηση σπίλωσης και συκοφάντησης των πολιτικών του αντιπάλων.

Αυτά τα σχέδια δεν θα περάσουν.

Εμείς ζητάμε η Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της ανεπηρέαστα.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.

Θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε τις προσπάθειες χειραγώγησης της δικαιοσύνης και εκτροπής από τα πραγματικά προβλήματα του Ελληνικού λαού."

Send this to a friend