Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Survivor: Έφυγε ο Αλέξης Παππάς και ξεκίνησαν τα πανηγύρια – Στεναχωρήθηκε ο Τριαντάφυλλος! (vid)

ΔΙΕΘΝΗ

ΣΟΣ Παπανδρέου για την Παλμύρα

Ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, με δήλωσή του, ενώνει τη φωνή του με την ΟΥΝΕΣΚΟ και άλλες οργανώσεις, υπογραμμίζοντας την ανάγκη σεβασμού του μοναδικού αρχαιολογικού χώρου της Παλμύρας, που αποτελεί τμήμα της κοινής μας παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.\ Επαναλαμβάνει επίσης, την ανάγκη για κατάπαυση του πυρός και […]

Ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, με δήλωσή του, ενώνει τη φωνή του με την ΟΥΝΕΣΚΟ και άλλες οργανώσεις, υπογραμμίζοντας την ανάγκη σεβασμού του μοναδικού αρχαιολογικού χώρου της Παλμύρας, που αποτελεί τμήμα της κοινής μας παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.\

Επαναλαμβάνει επίσης, την ανάγκη για κατάπαυση του πυρός και απομάκρυνση όλων των στρατιωτικών δυνάμεων από την περιοχή.

Και τονίζει:

Ο πόλεμος στη Συρία προκάλεσε όχι μόνο χιλιάδες θύματα και εκατομμύρια πρόσφυγες αλλά και την καταστροφή πολλών πολιτιστικών και θρησκευτικών  μνημείων.

Οι θρησκευτικοί και πολιτικοί ηγέτες πρέπει να δράσουν άμεσα για την προστασία των ιστορικών και πολιτιστικών μνημείων όλων των περιόδων και όλων των θρησκευτικών ομάδων.

 

Αύριο θα είναι πολύ αργά!

Κορονοϊός: «Όχι» από ΕΕ στις 100 εκατομμύρια επιπλέον δόσεις του εμβολίου της Astrazeneca
ΗΠΑ: Νεκρός από πυρά της αστυνομίας 40χρονος πολύτεκνος Αφροαμερικανός
State Department: Τι απαντά για την ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα
Διπλό χτύπημα ΗΠΑ στην Τουρκία: Επίσημα εκτός συμπαραγωγής F35 η Άγκυρα
ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν θα αναγνωρίσει επίσημα τη γενοκτονία των Αρμενίων
Γερμανία – Κορονοϊός: Αγοράζει 30 εκατ. δόσεις του εμβολίου Sputnik V, εφόσον εγκριθεί από τον ΕΜΑ