• Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου
  • 16:17

Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Στα «χαρακώματα» Μαξίμου – ΝΔ για τις δηλώσεις Μητσοτάκη για την Υγεία

Οι δηλώσεις Μητσοτάκη για την Υγεία στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, προκάλεσαν νέα σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Μαξίμου.

Οι δηλώσεις Μητσοτάκη για την Υγεία στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, προκάλεσαν νέα σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Μαξίμου.

Σε πρώτη αντίδαραση το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού σχολίασε πως ο κ. Μητσοτάκης ομολόγησε την κατάργηση της δημόσιας Υγείας.

Ακολούθησε η Νέα Δημοκρατία η οποία επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας πως η Υγεία που αξίζουν οι πολίτες δεν έχει σχέση με τον «Πολακικό» ΣΥΡΙΖΑ.

Με νέα αντεπίθεση το Μαξίμου τονίζει πως οι πολίτες δεν πρόκειται να ξεχάσουν τα πεντάευρα, τις συγχωνεύσεις, τις κλειστές πόρτες στα νοσοκομεία και τις απολύσεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο κ. Μητσοτάκης προτείνει να γίνει αναδιανομή του δημοσίου προϋπολογισμού για την Υγεία υπέρ του ιδιωτικού τομέα και σε βάρος του ΕΣΥ.

Έφθασε στο σημείο να προτείνει να εργάζονται οι δημόσιοι υπάλληλοι για να κερδοσκοπούν οι ιδιώτες πάροχοι υπηρεσιών υγείας.

Όσες αήθεις επιθέσεις και αν εξαπολύσουν, όσες χυδαίες προσβολές και αν εκστομίσουν, δε μπορούν να κρύψουν αυτήν την ολοφάνερη αλήθεια.

Οι πολίτες δεν πρόκειται να ξεχάσουν τα πεντάευρα, τις συγχωνεύσεις, τις κλειστές πόρτες στα νοσοκομεία και τις απολύσεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Η απάντησή μας είναι μία: Καθολική πρόσβαση όλων των πολιτών σε υψηλής ποιότητας και δημόσιες υπηρεσίες Υγείας»

Send this to a friend