Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Στα εκλογικά κέντρα οι υποψήφιοι αρχηγοί της Κεντροαριστεράς

Οι κάλπες για την ανάδειξη επικεφαλής του νέου φορέα στον χώρο, άνοιξαν στις οκτώ το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτές ως τις οκτώ το βράδυ. Οι υποψήφιοι για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς βρέθηκαν από νωρίς στα εκλογικά κέντρα προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης ψήφισε στο Πνευματικό κέντρο του Δ. Αθηναίων: 

"Οι εκλογές αφορούν κάθε πολίτη της χώρας. Σήμερα δεν φτιάχνουμε ένα μικρό κόμμα αλλά μία μεγάλη παράταξη που θα αλλάξει την Ελλάδα" δήλωσε αμέσως μετά.

Ο  Γιάννης Μανιάτης ψήφισε στο εργατικό Κέντρο του Άργους:

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα τόνισε την σημασία αυτής της ψηφοφορίας. Είπε ότι το νέο κίνημα θα είναι ο πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων και θα ξαναδώσει χαμόγελο και προοπτική στην Ελλάδα, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Ο υποψήφιος Γιάννης Ραγκούσης ψήφισε στον Χολαργό: 

«Σήμερα ζούμε την πιο ευγενική και πολιτικά όμορφη ημέρα ενότητας στο προοδευτικό χώρο εδώ και πολλά χρόνια» ξεκίνησε τις δηλώσεις του.

«Σήμερα είναι η ώρα των πολιτών που αποφασίζουν- αλλά και θα αποφασίζουν- για όλα και για όλους μας» τόνισε και προσέθεσε:

«Αύριο είναι ημέρα δουλειάς, πολλή δουλειά που έχουμε να κάνουμε για να βρεθούμε ξανά κοντά στους αβοήθητους Έλληνες, τις παραγωγικές ηλικίες και στη νέα γενιά».

Η Φώφη Γεννηματά βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο της Καλλιθέας: 

Αμέσως μετά δήλωσε: Θέλω να προσκαλέσω για άλλη μια φορά τους προοδευτικούς πολίτες να στείλουν με την ψήφο τους ένα μήνυμα ενότητας της παράταξης. 

Ένα μήνυμα αντίστασης στον κατήφορο και στον αυταρχισμό αυτής της κυβέρνησης. Ένα μήνυμα αντίδρασης στη συντήρηση και στη λιτότητα. 

Αλλά και ένα μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας, εθνικής αυτοπεποίθησης. 

Τολμάμε για την παράταξη, τολμάμε για τη χώρα μας και όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε τη νέα αλλαγή.

O Eυρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στη Ρόδο:

Όπως δήλωσε:  «Σήμερα ξεκινά μια νέα εποχή για την προοδευτική παράταξη και πιστεύω και για τη χώρα»

Ο Κώστας Γάτσιος ψήφισε στο Παγκράτι:

Στην Αγία Βαρβάρα ψήφισε ο Σταύρος Θεοδωράκης:

«Πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε το στοίχημα. Ξέρετε έχω πει ότι πρέπει να ψηφίσουν πάνω από 200.000 πολίτες. Πρέπει να δώσουμε μία απάντηση στον αυταρχισμό της κυβέρνησης, στα λάθη της κυβέρνησης, στον λαϊκισμό που ζούμε και να καταλάβουν ότι έχει κι άλλο δρόμο αυτή η χώρα. Αρκεί να βρεθούν στο τιμόνι, άνθρωποι που έχουν δουλέψει, άνθρωποι που γνωρίζουν, άνθρωποι που τολμάνε και είναι της λογικής και όχι των ψεύτικων ιδεολογιών» σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Φωτογραφίες: eurokiniss.gr

Send this to a friend