Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας – Πολιτική Γραμματεία του κόμματος για τα μέχρι στιγμής δεδομένα των εκλογών

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου, μετέβη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου, μετέβη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Στη συνεδρίαση θα γίνει η πρώτη αποτίμηση της εκλογικής διαδικασίας, κάτι που συνηθίζεται στο κόμμα, σε κάθε εκλογές.

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στο σπίτι του και αργότερα θα επιστρέψει στην Κουμουνδούρου προκειμένου να παρακολουθήσει με τους συνεργάτες του τα εκλογικά αποτελέσματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Τσίπρας: Είναι ώρα και μέρα ευθύνης για τον λαό να επικυρώσει, να εγκρίνει, να προστατεύσει την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας

Εξάλλου, το πρωί ο πρωθυπουργός άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη Κυψέλη, στο 172ο δημοτικό σχολείων Αθηνών.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Οι πολίτες αποφασίζουν για τους δήμους, τις περιφέρειες και τους εκπροσώπους που θα στείλουν στο ευρωκοινοβούλιο. Είναι όμως και ώρα και μέρα ευθύνης των πολλών, είναι μέρα ευθύνης του καθενός και της καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού. Είναι ώρα και μέρα ευθύνης να επικυρώσει, να εγκρίνει, να προστατεύσει την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας αλλά και τα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης της κοινωνικής πλειοψηφίας. Τα μην αφήσει καμία χαραμάδα καμία κερκόπορτα σε κανένα την επόμενη μέρα να τα πάρει πίσω ή να τα αμφισβητήσει. Σε κανένα είτε εντός είτε εκτός της χώρας. Είναι η ώρα της ευθύνης των πολλών για το σήμερα και το αύριο του τόπου».

Send this to a friend