Αθήνα

33 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Σήμερα η κρίσιμη Σύνοδος των ΥΠΕΞ της ΕΕ για την Τουρκία – Συνάντηση Δένδια-Πομπέο στη Βιέννη, διπλωματικός πυρετός στην Αθήνα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα Πατήσια ο Παύλος Γερουλάνος – Περπάτησε μαζί με τους πολίτες (εικόνες)

Τη λαϊκή αγορά της Πλατείας Κολιάτσου στα Πατήσια επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του «Αθήνα Είσαι Εσύ».

Δείτε επίσης

ΕΟΦ: Αποσύρει συμπλήρωμα διατροφής από την αγορά
Πωλήτρια του περιοδικού «Σχεδία» υποψήφια με τον Παύλο Γερουλάνο –Η ομιλία της συγκλονίζει (βίντεο)

Μια εμβληματική περιοχή της Αθήνας, η οποία σύμφωνα με τους κατοίκους της, σήμερα βιώνει ημέρες εγκατάλειψης.

Ο Παύλος Γερουλάνος συζήτησε με τους κατοίκους της γειτονιάς που έκαναν τα ψώνια της εβδομάδας αλλά και με τους εργαζόμενους της αγοράς.

«Χρειαζόμαστε τον δήμο στο πλάι μας. Θέλουμε να μπορούμε να βρούμε απλές λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητάς μας», είπε η κυρία Μαρία, κάτοικος της περιοχής,  στον Παύλο Γερουλάνο τονίζοντας την αναγκαιότητα της παρουσίας του δήμου στην περιοχή.

«Μια τόσο ιστορική περιοχή, που αποτελούσε σημείο συνάντησης για τους Αθηναίους επί δεκαετίες, σήμερα χρειάζεται περισσότερη φροντίδα από πότε. Περισσότερο σεβασμό στον δημόσιο χώρο, περισσότερη ασφάλεια. Το βράδυ αν περπατήσετε στον ίδιο δρόμο, στην πλατεία Κολιάτσου, θα τον δείτε σχεδόν άδειο. Χρειαζόμαστε βοήθεια από τον Δήμο, με φώτα που επιτέλους θα λειτουργούν» είπε ο κ. Γιάννης, κάτοικος της περιοχής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, περπάτησε με τους κατοίκους που έκαναν τα ψώνια τους στην αγορά και δεσμεύτηκε να επιστρέψει ξανά στη γειτονιά τους, δίνοντας απτές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα.

Κατρούγκαλος για Συμβούλιο ΥΠΕΞ της ΕΕ: Ακόμη ένα επεισόδιο δηλωτικό του κενού στρατηγικής και τακτικής της κυβέρνησης
Σήμερα η κρίσιμη Σύνοδος των ΥΠΕΞ της ΕΕ για την Τουρκία – Συνάντηση Δένδια-Πομπέο στη Βιέννη, διπλωματικός πυρετός στην Αθήνα
Τσαβούσογλου σε Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία είναι υπέρ του διαλόγου και της διαβούλευσης
Τσίπρας: Το έλλειμμα στρατηγικής και η υποταγή της εξωτερικής πολιτικής στο πρόσκαιρο πολιτικό όφελος εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους
Μητσοτάκης: Είμαστε ενωμένοι όσο ποτέ- Δίνουμε με πειθαρχία και σοβαρότητα τη μάχη κατά της πανδημίας
Βαρβιτσιώτης για ελληνοτουρκικά: Δε συζητάμε με Τουρκία, αν δεν αποσύρει τα πλοία της από τη Μεσόγειo