Αθήνα

18 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε κρυφά τον αγαπημένο της

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταύρος Αρναουτάκης για Περιφέρεια Κρήτης: «Η νέα τετραετία θα είναι τετραετία ανάπτυξης»

Ο νυν Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης...

«Σε μια ακόμη εκλογική μάχη, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής είναι ο κρητικός λαός που μας δίνει και πάλι τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το έργο για την ενότητα, την ομοψυχία, την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού, με σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που δώσαμε μαζί τη μάχη, γιατί η μάχη κερδίζεται από όλους και όχι από έναν.

Η μάχη κερδήθηκε και από τους 78 συνεργάτες αλλά και όσους βοήθησαν σε όλη την προεκλογική εκστρατεία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνυποψήφιους μου και ιδιαίτερα τον κ. Μαρκογιαννάκη που ήρθε να με συγχαρεί. Δώσαμε, νομίζω, έναν πολιτισμένο αγώνα χωρίς συγκρούσεις, χωρίς χτυπήματα κάτω από τη μέση και αυτό που θέλομε να πούμε, είναι ότι η νέα τετραετία είναι τετραετία ανάπτυξης για το νησί καθώς θα ξεκινήσουν τα μεγάλα έργα στην Κρήτη. Πάνω απ’ πάνω όλα υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την ενότητα που υπηρετούμε από το 2011.

Για εμάς υπάρχουν μόνο οι κρητικοί από το ένα άκρο της Κρήτης μέχρι το άλλο και μαζί με όλους τους κρητικούς θα δώσουμε και πάλι τις μάχες , όπως γνωρίζουμε, γιατί πολλές  φορές δεν χρειάζεται μεγάλα λόγια αλλά πράξεις, έργα και να μπορούμε να αποδεικνύουμε ότι είμαστε κοντά στον κάθε πολίτη, στον κάθε δήμο. Θέλω επίσης να τονίσω ότι  αυτή τη συνεργασία που είχαμε αποκτήσει με όλους του δημάρχους, κοινωνικούς φορείς, οργανώσεις, τα επιμελητήρια, την Εκκλησία θα τη συνεχίσουμε και αποτελεί δέσμευση όλων μας. Ευχόμαστε να είμαστε καλά, να υπηρετήσουμε το όραμα για το νησί μας. Οραματιζόμαστε, διεκδικούμε και υλοποιούμε».

Άδωνις Γεωργιάδης: Ασφαλώς είναι λόγος απόλυσης ο μη εμβολιασμός- Καταστροφική μια νέα καραντίνα
Πώς “έσπασε ο πάγος” στις ελληνοτουρκικές σχέσεις – Τι συζήτησαν στις Βρυξέλλες Μητσοτάκης-Ερντογάν και ποιες είναι οι διαφορές που παραμένουν
Γερουλάνος: Είναι η ώρα να εκφράσουμε ξανά τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη
Ανδρέας Λοβέρδος: Αύριο το βίντεο με την ιδρυτική διακήρυξη- Θα ανοίξει ειδική πλατφόρμα στο διαδίκτυο
Νέα Δημοκρατία για απεργία σε μετρό και λεωφορεία: Σε κίνδυνο οι πανελλαδικές εξετάσεις
Γεννηματά για τo έργo στον Φαληρικό Όρμο: Η παράταξή μας το εμπνεύστηκε και το ξεκίνησε