Αθήνα

17 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου (ΦΩΤΟ)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Παραστατίδης: Η διαφορετική προεκλογική καμπάνια του υποψήφιου του ΚΙΝΑΛ (vid)

Μια πολύ διαφορετική προεκλογική καμπάνια κάνει ο Στέφανος Παραστατίδης, υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στο ν. Κιλκίς. Και δεν είναι μόνο ότι επιμένει κινηματικά και πόρτα πόρτα, όπως ήταν για πολλά χρόνια το χαρακτηριστικό γνώρισμα του ΠΑΣΟΚ.

Ο Στέφανος Παραστατίδης οργώνει κυριολεκτικά το νομό και συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις πολιτικές ομιλίες, αναλύοντας σειρά από θέματα που δεν απασχολούν μόνο την κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά κυρίως τους πολίτες που επιθυμούν και πάλι οι αρχές κι οι αξίες  της προοδευτικής παράταξης να γίνουν η πυξίδα της πορείας της χώρας.

Ο κόσμος ανταποκρίνεται πολύ θερμά σε αυτές τις συζητήσεις, ανοίγοντας και δύσκολα θέματα, που δεν βλέπουμε συχνά σε προεκλογικές περιόδους. Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο πιο πάνω, σχετικά με το περιβόητο “λεφτά υπάρχουν”.

Δείτε επίσης μιλώντας στο χωριό Κεντρικό, για μια Δημοκρατία με νέους θεσμούς για όλους, τι λέει για το πώς αλλάζουν τα πράγματα και βγαίνει ο κόσμος από το περιθώριο:

Ο κ.  Παραστατίδης εξάλλου, έχει πολλές φορές στις ομιλίες του τονίσει ότι το μεγάλο στοίχημα αυτών των εκλογών είναι να αναδείξουμε τι είναι αυτό που διαφοροποιεί το Κίνημα Αλλαγής από τους υπόλοιπους κομματικούς σχηματισμούς, ορίζοντας το  ταυτόχρονα ως θετική επιλογή για τον πολίτη στις εκλογές στις 7 Ιουλίου, καθώς έχει ολοκληρωμένη πρόταση για τη χώρα. «Έχει ένα σχέδιο με ισχυρό προοδευτικό πρόσημο. Και έχει τα πρόσωπα με την απαραίτητη πολιτική συγκρότηση. Τα πρόσωπα που μπορούν, που γνωρίζουν, που τα καταφέρνουν»

Ο υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Στέφανος Παραστατίδης, συνεχίζει τις περιοδείες του σε όλο το νομό Κιλκίς γεμίζοντας τα καφενεία που κάνει τις πολιτικές του ομιλίες.

Δείτε λοιπόν το βίντεο:

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Παραστατίδης επισκεπτόμενος το Σεβαστό στάθηκε στους λόγους που είναι ο ίδιος υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής: «Πρέπει να δώσουμε τη μάχη, κι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι όπως εγώ που έχουν ενεργοποιηθεί. Κι είμαστε σε ένα χώρο που το χαρακτηρίζει η ευθύνη». Επιπλέον όρισε ποια είναι η διαφορά της Δημοκρατικής Παράταξης με το ΣΥΡΙΖΑ, που δεν κορόιδεψε τον κόσμο, δεν προσχώρησε το λαϊκισμό. Μάλιστα, απάντησε και στο ερώτημα γιατί κι ο ίδιος δεν είναι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν πει ότι θα εξασφάλιζε οπωσδήποτε την εκλογή του μια τέτοια υποψηφιότητα: «Ο τρόπος που πολιτεύτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μου ταιριάζει, να βρίζω, να φωνάζω, να δείχνω με το δάχτυλο, να στιγματίζω και καταστρέφω ανθρώπους, να εξαπατώ, να λέω ότι θα κάνω δέκα πράγματα και να κάνω ακριβώς τα αντίθετα. Δεν μπορώ να το κάνω και να κοιμάμαι έτσι ήσυχος το βράδυ. Σέβομαι τον κόσμο που έκανε αυτή την επιλογή».

Ο Στέφανος δεν φοβήθηκε να μιλήσει ακόμα και για το ασφαλιστικό. Μάλιστα, έφερε ένα βιωματικό παράδειγμα για το πόσο στραβά αντιλαμβάνεται αρκετός κόσμος το πώς πρέπει να διανέμονται οι συντάξεις. Έτσι, αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με ηλικιωμένο συνταξιούχο, σχετικά με το τι θα έκανε τη 13η και 14η σύνταξη.

Δείτε λοιπόν τι ρώτησε ο συνταξιούχος:

Πολιτικές συζητήσεις που θυμίζουν στους ψηφοφόρους της Δημοκρατικής Παράταξης, γιατί αυτός ο χώρος υπήρξε η κρίσιμη μάζα που έφερε την αλλαγή και την πρόοδο στην χώρα.

Δημοσκόπηση GPO: Ποια η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι υπουργοί
Η… «γαλάζια» ντρίπλα αιφνιδιασμού με την ψήφο των αποδήμων – Γιατί μιλούν για «κωλοτούμπες» του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση και ΝΔ
Προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Οικονομία: Κούρεμα ιδιωτικού χρέους, ρευστότητα και προστασία της πρώτης κατοικίας
Γεννηματά: Αισθάνομαι ότι στο κόμμα μου με αγαπούν – Θεμιτές οι προσωπικές φιλοδοξίες
Βαρουφάκης: «Λαμβάνω μηνύματα οργής από τους ομογενείς για την ψήφο των απόδημων» – «Βλέπει» εκλογές το Φθινόπωρο
O Aλέξης Τσίπρας παρουσίασε το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για επανεκκίνηση της οικονομίας