Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Στήριξη του πάλαι ποτέ συντρόφου Λαφαζάνη από τον ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα των πλειστηριασμών

Μπορεί να βρίσκονται εδώ και τρία χρόνια απέναντι αλλά αυτή τη φορά στέκονται στο πλευρό του. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος έχει κληθεί την Τετάρτη στο Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Ασφάλειας προκειμένου να δώσει εγγραφές εξηγήσεις για πράξεις στις οποίες προέβη κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων κατά των πλειστηριασμών τον περασμένο Μάρτιο στην Αθήνα, έχοντας όμως τον ΣΥΡΙΖΑ να τον στηρίζει και μάλιστα επίσημα, με ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ οι αντιδράσεις είναι «δικαιολογημένες». «Είναι αδιανόητο να καλείται σε εξηγήσεις αρχηγός κόμματος για την πολιτική του δράση και τη στήριξη κινητοποιήσεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά υπερασπίζεται τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η κλήση του γραμματέα της ΛΑΕ Π. Λαφαζάνη για παροχή εξηγήσεων στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης προκαλεί δικαιολογημένες αντιδράσεις. Είναι αδιανόητο να καλείται σε εξηγήσεις αρχηγός κόμματος για την πολιτική του δράση και τη στήριξη κινητοποιήσεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά υπερασπίζεται τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Send this to a friend