• Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου
  • 17:19

Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Στο κόκκινο» η κόντρα Άδωνι - Παπαδημούλη για την καταγγελία του Πύρρου Δήμα: «Κάνεις και πλακίτσα;»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με έδιωξε ουσιαστικά από την Ελλάδα και οι λόγοι είναι πολιτικοί» δήλωσε χθες «έξω από τα δόντια» ο ολυμπιονίκης και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πύρρος Δήμας.

Σχολιάζοντας όσα είπε ο κ. Δήμας σε συνέντευξή του, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης ανέφερε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Ο Πύρρος Δήμας θα μείνει στις ΗΠΑ ως το 2028, επειδή «τον έδιωξε ο ΣΥΡΙΖΑ»! Βρήκε μια καλύτερη δουλειά ή κάνει πολιτικές προβλέψεις 10ετίας;».

Την συγκεκριμένη ανάρτηση του κ. Παπαδημούλη σχολίασε άμεσα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης γράφοντας: «Ένας Ολυμπιονίκης κάνει μία σοβαρή καταγγελία για το πώς κόψατε τα χρήματα από μία Ομοσπονδία για πολιτικούς λόγους και εσύ κάνεις πλακίτσα;»

Πύρρος Δήμας «έξω από τα δόντια»: Ο ΣΥΡΙΖΑ με έδιωξε ουσιαστικά από την Ελλάδα και οι λόγοι είναι πολιτικοί

«Τα ολυμπιακά μετάλλια στην άρση βαρών σταμάτησαν εδώ και πολλά χρόνια και δυστυχώς συνδέθηκαν με ντόπινγκ. Διεθνής μάστιγα. Φτάνει η υποκρισία!» απάντησε με τη σειρά του ο κ. Παπαδημούλης.

Στην επόμενη και… χαριστική του βολή, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανταπάντησε γράφοντας: «Κατηγορείς τον Πύρρο Δήμα ότι κακώς πήρε τα μετάλλια του και ότι δηλαδή πρέπει να του αφαιρεθούν λόγω ντόπινγκ αν κατάλαβα καλά;».

Εν αναμονή της επόμενης απάντησης στον «λεκτικό πόλεμο»…

Send this to a friend