Αθήνα

14 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γιώργος Καραϊβάζ: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Σχίσμα” στη συγκυβέρνηση! Καταψήφισαν οι ΑΝΕΛ τη διάταξη για το τζαμί στην Αθήνα

"Κλυδωνισμοί" στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού το κόμμα του Πάνου Καμμένου καταψήφισε το άρθρο του νομοσχεδίου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τις ΑΠΕ που προβλέπει την επιτάχυνση των εργασιών ανέγερσης του Τεμένους στον Βοτανικό...

“Κλυδωνισμοί” στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού το κόμμα του Πάνου Καμμένου καταψήφισε το άρθρο του νομοσχεδίου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τις ΑΠΕ που προβλέπει την επιτάχυνση των εργασιών ανέγερσης του Τεμένους στον Βοτανικό.

Στην επί των άρθρων ψήφιση του νομοσχεδίου στις αρμόδιες Επιτροπές ο αγορητής των ΑΝΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης δήλωσε πώς «ψηφίζει ναι σε όλα τα άρθρα εκτός του 35 που το καταψηφίζει». Το άρθρο ψηφίσθηκε πάντως όχι μόνο από το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από τη ΝΔ, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ, το Ποτάμι, θετικά αλλά με ενστάσεις τάχθηκε και το ΚΚΕ ενώ η ΕΚ επιφυλάχθηκε συνολικά να τοποθετηθεί επί των άρθρων αύριο στην Ολομέλεια. Αντίθετα κατά του άρθρου έχει ταχθεί από την αρχή της συζήτησης η ΧΑ.

Η καταψήφιση των ΑΝΕΛ μπορεί να μην δημιουργεί κανένα πρόβλημα για την υπερψήφιση του σχετικού άρθρου, όμως έχει ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα σχετικά με τις σχέσεις των δύο κυβερνητικών εταίρων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Αύριο το νομοσχέδιο που κατατέθηκε με την διαδικασία του κατεπείγοντος θα εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια και αναμένεται το επίμαχο αυτό άρθρο η ΧΑ να το θέσει σε ονομαστική ψηφοφορία που θα διεξαχθεί στις 3 το μεσημέρι.

Άδωνις Γεωργιάδης: Το κράτος δεν μπορεί να δίνει λεφτά για πάντα- Η επιτροπή λέει όχι στα ανοικτά εμπορικά κέντρα
Ο Βαρουφάκης ζητά κατάργηση της στρατιωτικής θητείας και διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας
Βενιζέλος: Η στρατηγική του Ελσίνκι ήταν το optimum με βάση τα δεδομένα της εποχής του
Τι θα ισχύσει για το λιανεμπόριο και πώς θα ληφθούν οι αποφάσεις για το Πάσχα
Έκκληση Μητσοτάκη στους πολίτες να εμβολιαστούν το συντομότερο
Μητσοτάκης: Πετυχημένα τα self test – Ακολουθούν εργαζόμενοι σε λιανεμπόριο, ΜΜΜ και delivery