Αθήνα

28 oC

αίθριος καιρός

Σχόλια "φωτιά" για την πενταμερή από την Αφροδίτη Παπαθανάση

Σχόλια "φωτιά" για την πενταμερή από την Αφροδίτη Παπαθανάση

Με τέσσερα απανωτά σκωπτικά σχόλια στο προφίλ στο Facebook σχολίασε τις πληροφορίες για την πενταμερή σύνοδο η πρώην βουλευτής και κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος  - συντονίστρια του τομέα αυτοοργάνωσης  Αφροδίτη Παπαθανάση.

Τα σχόλια:

"Οι θείοι και οι θειες συσκέπτονται. Τα παιδιά για ύπνο. ‪#‎τοσο_τραγικα‬"

"Αυτοι διαπραγματεύονται και αποφασίζουν για εμάς και οι δικοι μας ;; Μπισκότα, καφε και συμπάθειο στην αθηνα.."

"Και απο το ΣΩΜΑ των υπουργών του eurogroup και το ΣΩΜΑ των πρωθυπουργων στις συνοδούς κορυφής περάσαμε σε αλλο στάδιο · αυτο της επίσημης παράδοχης · της ελίτ και των ηγεμονιων στην ΕΕ.‪#‎αυτα_για_αργοτερα‬"

"Δηλαδή σημερα, τωρα, στην συναντηση των πέντε - εμείς λειπουμε, περιμένουμε να μας πουν τα νέα - αν αυτοι αποφασίσουν οτι αποφασίσουν εμείς - που λειπουμε - θα τους πούμε "όχι" δεν συμφωνούμε;; Τι αντί προτείνουμε ;; ‪#‎love_διαπραγματευση_και_εμεις_αλλου_syrizaanel‬"

 

Την ίδια ώρα το ΚΙΝΗΜΑ συνεχίζει την οργανωτική και πολιτική του εξόρμηση. Η κ. Παπαθανάση μαζί με τον συντονιστή των τομέων πολιτικής λειτουργίας και δράσης Γιώργο Ελενόπουλο βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στα Τρίκαλα. Όπως αναφέρει το trikaladay "τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών κατάφεραν να γεμίσουν σήμερα το βράδυ την αίθουσα Αίγλη του ξενοδοχείου «Πανελλήνιο»". Αφού έγινε συζήτηση για την πολιτική επικαιρότητα αλλά και για την καλύτερη οργάνωση του Κινήματος σε τοπικό επίπεδο, εξελέγη και η 9μελής Συντονιστική Eπιτροπή για το νομό Τρικάλων.

afro eleno

 

 

 

Send this to a friend