• Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου
  • 02:42

Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Πανό στα γραφεία του στη Θεσσαλονίκη για τα αρχαία στο Μετρό

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε πανό για το θέμα των Αρχαίων στο Σταθμό Βενιζέλου του Μετρό, στα κεντρικά γραφεία του στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε πανό για το θέμα των Αρχαίων στο Σταθμό Βενιζέλου του Μετρό, στα κεντρικά γραφεία του στη Θεσσαλονίκη.

«Και μετρό και αρχαία η πολιτιστική κληρονομιά δεν παραδίδεται στους εργολάβους», γράφει το πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην οδό Εγνατίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση, μέσω της οποίας ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει θέση υπέρ της ανάδειξης των ευρημάτων του σταθμού και όχι της απόσπασής τους.

Τη φωτογραφία ανήρτησε ο Συντονιστής Α' Θεσσαλονίκης του κόμματος, Χρήστος Δουίτσης
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εξαπέλυσε «πυρά» από τη Θεσσαλονίκη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την απόφαση απομάκρυνσης των αρχαίων και της επανατοποθέτησής τους, όταν το τελειώσει το έργο.

«Θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για μία γκάφα για μια προχειρότητα από την πλευρά του πρωθυπουργού, ο οποίος ήρθε στη ΔΕΘ και έδωσε "πάσα" στον νέο εθνικό εργολάβο παραδεχόμενος καθυστερήσεις που δεν υπάρχουν», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

Send this to a friend