• Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου
  • 17:03

Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

"Τα πήρε" με τον Μπαργιώτα ο Πολάκης για τον...φραπέ στο κυλικείο! "Αήθης επίθεση και λάσπη..."

"Τα πήρε" με τον Μπαργιώτα ο Πολάκης για τον...φραπέ στο κυλικείο! "Αήθης επίθεση και λάσπη..."

Σφοδρή κόντρα προκλήθηκε μεταξύ του βουλευτή του Ποταμιού Κωνσταντίνου Μπαργιώτα και του υφυπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, με αφορμή τις κατηγορίες Μπαργιώτα ότι ο κ. Πολάκης δεν απαντά στις ερωτήσεις στη Βουλή, προτιμώντας να κάθεται με τις ώρες στο καφενείο του Κοινοβουλίου.

[adsense]

Όπως είπε ο κ. Μπαργιώτας, κατηγορώντας τον κ. Πολάκη «για κάποιους ένας φραπές στο κυλικείο της Βουλής είναι σημαντικότερος από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Για πολλοστή φορά ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ακύρωσε την συζήτηση επίκαιρης κοινοβουλευτικής ερώτησης που αφορούσε την τραγική κατάσταση στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, επικαλούμενος φόρτο εργασίας» και πρόσθεσε: "Επιδεικνύοντας πλήρη περιφρόνηση στο κοινοβούλιο ο κ. Πολάκης άραξε κυριολεκτικά με τις ώρες στο καφενείο της Βουλής, απολαμβάνοντας τον φραπέ του, την ώρα που θα έπρεπε να παρευρίσκεται στην αίθουσα της Oλομέλειας".

Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στον βουλευτή του Ποταμιού, κάνοντας λόγο για "αήθη επίθεση και λάσπη". "Η διαπλοκή, τα θιγόμενα συμφέροντα στην Υγεία και… η λάσπη του κου Μπαργιώτα" είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης του γραφείου του κ. Πολάκη όπου σημειώνεται:

"Σε απάντηση της αήθους επίθεσης του Ποταμιού και συγκεκριμένα του κου Μπαργιώτα, εναντίον του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κου Πολάκη, αναφέρουμε τα εξής:

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κος Πολάκης είχε δηλώσει κώλυμα ως προς το να παραστεί στη συζήτηση της επίκαιρης κοινοβουλευτικής ερώτησης, από χθες, λόγω σύσκεψης, η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί, κατά την οποία θα γινόταν η προετοιμασία των τελικών ρυθμίσεων του νομοσχεδίου για την Υγεία, το οποίο εισέρχεται προς συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, αύριο Παρασκευή.

[adsense]

Λόγω της σημερινής κατάληψης των εισόδων του Υπουργείου Υγείας, από ολιγομελή ομάδα της ΠΟΕΔΗΝ, για την οποία δεν είχε υπάρξει προειδοποίηση, η σύσκεψη αναβλήθηκε για το μεσημέρι. Δεδομένων των εκτάκτων συνθηκών, ο Αναπληρωτής Υπουργός μετέβη στη Βουλή, προκειμένου να προμηθευτεί απαραίτητα έγγραφα και κατόπιν μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για συνάντηση εργασίας.

Είναι σαφές ότι στις όχθες του Ποταμιού, λόγω πτώσης της «στάθμης» του, η λάσπη περισσεύει. Φυσικά, στόχος της λάσπης, εκτός από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, είναι το νομοσχέδιο για την Υγεία, καθώς και η εκ βάθρων αλλαγή του συστήματος προμηθειών, η οποία θα βγάλει το μακρύ χέρι της διαπλοκής μέσα από την τσέπη του Ελληνικού Λαού".

Send this to a friend