Αθήνα

 

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

Τι έτρωγαν το 1821 – Χειρόγραφο από τις συνταγές της προεπαναστατικής περιόδου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θάνος Μωραΐτης στο KONTRA NEWS: «Είμαστε η υπεύθυνη πολιτική πατριωτική δύναμη της χώρας. Δε θα γίνουμε Μητσοτάκης»

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel με τον δημοσιογράφο Γιώργο Μελιγγώνη, σημείωσε ότι «ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. -Προοδευτική Συμμαχία είναι η υπεύθυνη πολιτική πατριωτική δύναμη της χώρας».

Δείτε επίσης

Αγία Σοφία: Άρχισε το ξήλωμα- Αφαίρεσαν την ταμπέλα του μουσείου (vid)
Βόλος: Σε οξύ πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος του Βασίλη Μάγγου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

«Εμείς δε θα διχάσουμε τον ελληνικό λαό, όπως έκανε ο κ. Μητσοτάκης. Δε θα ακολουθήσουμε την Κυβέρνηση στο λαϊκισμό της, δε θα την αντιγράψουμε. Δε θα γίνουμε Μητσοτάκης», είπε.

Ο κ. Μωραΐτης σημείωσε ότι «η Δεξιά, όταν δε μπορεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, ανακαλύπτει εσωτερικό εχθρό», επισημαίνοντας το έλλειμμα εσωτερικής συνεννόησης στα εθνικά θέματα και τον διασυρμό της χώρας για 8 μήνες τώρα από την προκλητική πολιτική της Τουρκίας. «Αναζητεί η Κυβέρνηση διαρκώς συμμαχίες έξωθεν, χωρίς εσωτερικό μέτωπο συνεννόησης», υπογράμμισε.

Παράλληλα, έψεξε τον Πρωθυπουργό ότι « υποβιβάζει τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, που πληγώνει τους Έλληνες, σε ‘μια μικρόψυχη και αχρείαστη πρωτοβουλία του Ερντογάν’ ».

«Κάτω από τη βαριά αυτή ήττα του Ελληνισμού, μαθαίνουμε από τον Τούρκο ΥΠΕΞ για μια μυστική συνάντηση που δεν φέρνει κανέναν αποτέλεσμα», τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι «μετά το τηλεφώνημα Ερντογάν – Μητσοτάκη, η προκλητικότητα εντάθηκε σε όλα τα επίπεδα».

«Η Κυβέρνηση άφησε τα πράγματα να οδηγηθούν εδώ που είμαστε σήμερα. Η ΝΔ είναι η κυβέρνηση του ψευτοπατριωτισμού και της πατριδοκαπηλίας», συμπλήρωσε ο κ. Μωραΐτης.

Επιπλέον, ο βουλευτής επεσήμανε πως «στη σκακιέρα της πολιτικής Μεσογείου είμαστε απομονωμένοι και η Κυβέρνηση είναι ένας απλός παρατηρητής στο γεωπολιτικό παιχνίδι που παίζεται σήμερα».

«O Ερντογάν θέλει να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε νέα Μέκκα για το νέο Ισλάμ που συγκροτεί. Το θέμα βεβαίως θα επηρεάσει διεθνώς», κατέληξε.

 

Ροή Ειδήσεων

kairos hlios

26/03/2023 | 00:01

Ο καιρός της Κυριακής 26 Μαρτίου

26/03/2023 | 00:01

Ημέρες Δράσης για τη Στέγαση

26/03/2023 | 00:01

Λούντβιχ βαν Μπετόβεν: Τα προβλήματα υγείας που στιγμάτισαν την κορυφαία μουσική ιδιοφυΐα

26/03/2023 | 00:01

Tα ζώδια της Κυριακής 26 Μαρτίου

25/03/2023 | 23:20

Βόρεια προάστια: Με 7 κιλά κοκαΐνης συνελήφθη 28χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

25/03/2023 | 22:54

Λαγονήσι: «Οι δράστες μάλλον μιλούσαν ρώσικα» – «Πυροβόλησε τα παιδιά χωρίς καν να προηγηθεί λογομαχία» λέει συγγενής του 16χρονου
screenshot 5

25/03/2023 | 22:39

J2US: «Έσπασε» η Βίκυ Σταυροπούλου για την Δέσποινα Βανδή – «Σ’ αγαπάω πάρα πολύ» – «Ήταν σε ένα μεταβατικό στάδιο της ζωής της»

25/03/2023 | 22:19

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός-Απίστευτο σκηνικό: Συνελήφθη αστυνομικός στα Λιόσια για χειρονομίες προς τους οπαδούς

25/03/2023 | 22:13

H «Ώρα της Γης 2023»: Η Ακρόπολη και η Βουλή έσβησαν τα φώτα τους – Οι πολίτες ένωσαν τη φωνή τους και δημιούργησαν τη μεγαλύτερη ώρα για τη Γη
screenshot 3

25/03/2023 | 21:51

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Συγκινεί για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του – «Δεν μπορεί να περπατήσει από τους πόνους»

25/03/2023 | 21:29

25η Μαρτίου: Το σιντριβάνι της Ομόνοιας «βάφτηκε» στα μπλε

25/03/2023 | 21:21

J2US: «Άφωνη» η Δέσποινα Βανδή – «Πως θα ήθελες να σου κάνει πρόταση γάμου ο Βασίλης;»
pyrosvestiki neos kosmos 1200x675

25/03/2023 | 21:16

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νίκαια – Απεγκλωβίστηκε μια γυναίκα

25/03/2023 | 20:56

Βασίλης Καρράς: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

25/03/2023 | 20:22

Η πρώτη συνάντηση Μητσοτάκη-Ανδρουλάκη στη Βουλή μετά την κόντρα για το πρόσωπο του πρωθυπουργού
tsapanidou syriza 2503
Τσαπανίδου: Η κοινωνία από την πρώτη κάλπη θα εμπιστευτεί τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ως πρώτο κόμμα
screenshot 9
Ευχετήρια επιστολή Ερντογάν σε Μητσοτάκη για την 25η Μαρτίου
 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΝΔ για Νάσο Αθανασίου: Σε ένα κανονικό κόμμα θα είχε ήδη διαγραφεί
venizelos
Βενιζέλος: Δεν δήλωσα ενδιαφερόμενος, είπα το θεσμικά αυτονόητο
doudonis
Δουδωνής: Μητσοτάκης και Τσίπρας δεν γεννήθηκαν χθες, έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποτύχει
screenshot 4
Επιστολή-έκπληξη από τον Τσαβούσογλου σε Δένδια για την 25η Μαρτίου