Αθήνα

18 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αθερίδης: Ήμουν ο αλκοολικός που έπινε από το πρωί μπύρες και με τη δύση του ηλίου ένα μπουκάλι ουίσκι
Θεοδωράκης: Τα έγγραφα που δείχνουν ότι νοικιάστηκαν κάμπινγκ σε υπερδιπλάσια τιμή για τους πρόσφυγες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: “Θα στηρίζαμε μια κυβέρνηση όλων των δυνάμεων που ψήφισαν το μνημόνιο Τσίπρα”

Σαφές μήνυμα για την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας απέστειλε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στο NEWS247, αφού δήλωσε διατεθειμένος να στηρίξει

Σαφές μήνυμα για την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας απέστειλε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στο NEWS247, αφού δήλωσε διατεθειμένος να στηρίξει «μια κυβέρνηση αποφασισμένη να λύσει τα επείγοντα προβλήματα της χώρας. Μια κυβέρνηση όλων των δυνάμεων που ψήφισαν το μνημόνιο του κ.Τσίπρα».

[adsense]

“Ο τόπος χρειάζεται ικανούς και έμπειρους, υπάρχουν και πρέπει να τους χρησιμοποιήσει. Οι πειραματισμοί κόστισαν και κοστίζουν ακριβά”, ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού απαντώντας σε ερώτηση της Βίκυς Σαμαρά για την πρόσκληση συνεργασίας που απευθύνει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ προς το Ποτάμι είπε: «Η δημιουργία τριών ή δεύτερων πόλων στην πολιτική δε διατάσσεται και δεν αποφασίζεται από την κορυφή της πυραμίδας γιατί τότε ποτέ δεν ξέρεις αν ακολουθεί η βάση. Ο λαός είναι εκείνος που δημιουργεί τους μεγάλους σχηματισμούς αλλά πρέπει να πειστεί πρώτα από τα προγράμματα και τις ιδέες» ενώ στη συνέχεια για τις κυβερνητικές ανέφερε: «Όλοι κατά καιρούς έχουν εκφράσει μια επιθυμία ή μια πρόβλεψη για το Ποτάμι. Οι προβλέψεις τους όμως είναι ρηχές και ο δικός μας σχεδιασμός έχει μεγαλύτερο βάθος. Το Ποτάμι συνεχίζει την αυτόνομη διακριτή πορεία του. Συγκρούεται με την κυβέρνηση και προτείνει λύσεις. Αυτό είναι σήμερα το χρήσιμο. Όλα τα άλλα είναι πρόωρα».

Στη συνέχεια ο Σταύρος Θεοδωράκης απαντώντας σε ερώτηση για το αν το Ποτάμι είναι φιλελεύθερο ή κεντροαριστερό τόνισε: «Το Ποτάμι είναι το Κέντρο των Αλλαγών», ενώ για τις εσωκομματικές ζυμώσεις του Κινήματος είπε: «Τα κόμματα είναι ζωντανοί οργανισμοί και ειδικά το Ποτάμι είναι κυψέλη ιδεών και γόνιμης αντιπαράθεσης. Ακούω απόψεις, συνθέτουμε απόψεις, στο Συνέδριο πολύ περισσότερο αλλά δεν έχω αντιληφθεί κάποιον να θέλει να αυτομολήσει».

[adsense]

Καταθέτοντας την εκτίμηση για το αν θα έχουμε πρόωρες εκλογές ανέφερε: «Έχω την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση με διάφορους τρόπους έχει δέσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Οι 153 θα συνεχίσουν να ψηφίζουν, η κυβέρνηση θα συνεχίσει να κάνει πως κυβερνά αλλά ο τόπος θα συνεχίσει να πορεύεται χωρίς σχέδιο» ενώ για το μεγάλο πρόβλημα του προσφυγικού – μεταναστευτικού δήλωσε: «Η κυβέρνηση έκανε πάρα πολλά λάθη πέρυσι και συνέβαλε στην εκτόξευση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών. Και σήμερα δεν έχει πολιτική. Τώρα αντιγράφει βιαστικά αυτά που της λέγαμε πέρυσι τον Απρίλιο. Εμείς καταθέσαμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας 10 ξεκάθαρες και μελετημένες προτάσεις. Μια εθνική πολιτική για το προσφυγικό και το μεταναστευτικό. Ας τις συζητήσουμε όλες μαζί οι πολιτικές δυνάμεις γιατί ο χρόνος της Ελλάδας και σε αυτό το θέμα τελειώνει».

 

Καμίνης: Δεν ήταν νόμοι Κατσέλη και Ραγκούση αλλά της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και Γ. Παπανδρέου
Χρυσοχοΐδης προς ΣΥΡΙΖΑ: «Εφετείο, 14χρονος, Χρ. Παππάς: Τρία συνθήματα πασπαλισμένα με μπόλικο ψέμα»
Σφοδρή επίθεση Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Ένας εργαζόμενος με 200 ευρώ, τι ακριβώς θα κάνει για να σώσει το σπίτι του;
Κατρίνης: Το Κίνημα Αλλαγής δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και στον κ. Σταϊκούρα
ΣΥΡΙΖΑ: «Στο επιτελικό κράτος των Μητσοτάκη-Γεραπετρίτη μπαίνουν και από τα παράθυρα στο δημόσιο»
Πιερρακάκης: Η χώρα σε ένα χρόνο σκαρφάλωσε 7 θέσεις σε ότι αφορά τον ψηφιακό μετασχηματισμό