Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ο Θεοχάρης ζητά την παραίτηση Μουζάλα: Διακινδυνεύει τις θέσεις της Ελλάδας

Ο Θεοχάρης ζητά την παραίτηση Μουζάλα: Διακινδυνεύει τις θέσεις της Ελλάδας

Την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα ζητά ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος τονίζει ότι “ένα λάθος τέτοιου μεγέθους δεν μπορεί να λυθεί με άλλο τρόπο εκτός της παραίτησης του υπουργού”.

“Είναι ένα λάθος που διακινδυνεύει τις θέσεις της χώρας μας σε αυτό το ζήτημα”, τόνισε ο κ. Θεοχάρης μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο οποίος παράλληλα επισήμανε ότι ακόμη και εάν παραιτηθεί ο κ. Μουζάλας και επιλυθεί αυτό το ζήτημα, “αυτό που δεν μπορεί να λυθεί είναι η ανικανότητα της κυβέρνησης. Εχουμε ένα προσφυγικό στο οποίο δεν ξέρει κανείς πόσοι έφυγαν να πάνε στα Σκόπια και πόσοι γύρισαν. Το συντονιστικό μας μας έλεγε ότι την μια ημέρα είχαμε 42.500 πρόσφγυες και μετανάστες και την επόμενη είχαμε 41.000”, τόνισε.

[adsense]

Στη συνέχεια, ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού τόνισε χαρακτηριστικά: ''Η κυβέρνηση αφήνει τους ανθρώπους στη λάσπη. Υποκριτικά προφασίζεται ότι θα τους αφήσει να φύγουν με τη θέληση τους. Τους αφήνει έρμαια εκμετάλλευσης σε επιτήδειους αντί να τους πάει σε κάποιους αξιοπρεπείς χώρους. Βλέπουμε μια πλήρη αδυναμία διοίκησης, για να μην μιλήσω για το ΝΑΤΟ που έρχεται και δεν έρχεται, και το Λιμενικό που δεν έχει υλικοτεχνική υποδομή και σχεδόν στηρίζεται σε δωρεές καυσίμων”.

Send this to a friend