Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Survivor – Κώστας Παπαδόπουλος σε Τριαντάφυλλο: Μυρίζει το στόμα σου, φύγε από εδώ! (vid)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

“ΒΡΕΣ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ κ. ΤΣΙΠΡΑ” – ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

Ώρες αγωνίες ζουν εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι, οι οποίοι έχουν μείνει χωρίς τη σύνταξή τους λόγω του “λουκέτου” στις τράπεζες. Παρά το γεγονός ότι έχουν πιστωθεί τα ποσά στους λογαριασμούς, είναι άγνωστο πότε θα μπορέσουν να γίνουν οι πρώτες αναλήψεις. Ακόμη και αν λειτουργούσαν τα μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (ΑΤΜ), οι περισσότεροι δε γνωρίζουν καν πως να […]

Ώρες αγωνίες ζουν εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι, οι οποίοι έχουν μείνει χωρίς τη σύνταξή τους λόγω του “λουκέτου” στις τράπεζες. Παρά το γεγονός ότι έχουν πιστωθεί τα ποσά στους λογαριασμούς, είναι άγνωστο πότε θα μπορέσουν να γίνουν οι πρώτες αναλήψεις.

Ακόμη και αν λειτουργούσαν τα μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (ΑΤΜ), οι περισσότεροι δε γνωρίζουν καν πως να τα χρησιμοποιήσουν, ούτε διαθέτουν κάρτες ανάληψης, με αποτέλεσμα πολλοί να συγκεντρώνονται έξω από τα υποκαταστήματα, περιμένοντας μήπως ανοίξουν.

upl5590f6ed064b1 upl5590f70e35d29

 

Η κυβέρνηση έχει πετάξει το μπαλάκι στις τράπεζες και αναμένεται ανακοίνωση από πλευράς τους για το αν θα ανοίξουν συγκεκριμένα υποκαταστήματα, τα οποία θα εξυπηρετήσουν μόνο τους συνταξιούχους. Άγνωστο ωστόσο παραμένει με ποιόν τρόπο θα πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο και πως θα διασφαλιστεί η τάξη και θα αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

upl5590f8b99ec4c upl5590f913adfd1 upl5590f93780c90 upl5590f94b65d67

 

H Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εξέδωσε η κυβέρνηση για την επιβολή των capital controls αναφέρει ειδικά για τις συντάξεις: «Η καταβολή των συντάξεων εξαιρείται από τους περιορισμούς τραπεζικών συναλλαγών της παρούσας. Οι διοικήσεις των πιστωτικών ιδρυμάτων θα ανακοινώσουν τον τρόπο καταβολής των συντάξεων και τα συγκεκριμένα ανά περιοχή υποκαταστήματά τους, τα οποία θα λειτουργήσουν για το σκοπό αυτό». ΠΗΓΗ : THETOC.GR

upl5590f98dec5b6 upl5590f9cabc823 upl5590f9dbb934e

 

 

 

To CVC εξαγοράζει και τη Δωδώνη 
Πιέσεις για άνοιγμα των εμπορικών κέντρων – Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την περίοδο του Πάσχα
Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ: Το πλειοψηφικό πακέτο της αποκτά η CVC Capital
Eλλάκτωρ: Απίστευτες μεθοδεύσεις από τους εφοπλιστές με στόχο την λειτουργία της εταιρείας 
Dogecoin: Άλμα 10% μέσα σε 24 ώρες για το κρυπτονόμισμα με σύμβολο τον σκύλο Shiba Inu
ΥπΟΙΚ: Δέσμη φορολογικών ελαφρύνσεων και διευκολύνσεων για νοικοκυριά και επιχειρήσεις