Αθήνα

17 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Θεσσαλονίκη: «Είσαι η νέα Μπουμπουλίνα» – Τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο στην μητέρα που εναντιώθηκε στα self tests (BINTEO)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει δώσει «λευκή επιταγή» στην κυβέρνηση

«Είναι ζωτικής σημασίας για την Ελλάδα η ελληνική αντιπροσωπεία να μην αποχωρήσει από το Eurogroup αν δεν έχουμε συμφωνία», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σε δηλώσεις της, εξερχόμενη του Προεδρικού Μεγάρου, μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.  H κυρία Γεννηματά σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει δώσει […]

«Είναι ζωτικής σημασίας για την Ελλάδα η ελληνική αντιπροσωπεία να μην αποχωρήσει από το Eurogroup αν δεν έχουμε συμφωνία», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σε δηλώσεις της, εξερχόμενη του Προεδρικού Μεγάρου, μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. 

H κυρία Γεννηματά σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει δώσει «λευκή επιταγή» στην κυβέρνηση και ότι επιδιώκει την παραμονή της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ και την αποφυγή της ρήξης. Άλλωστε, η κυρία Γεννηματά χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι η Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές έχουν έμπρακτα δείξει την επιθυμία τους για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Η συνάντηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διήρκεσε περίπου 45 λεπτά. Κατά τον καθιερωμένο διάλογο, η κυρία Γεννηματά υπογράμμισε πως η ανησυχία του ελληνικού λαού είναι μεγάλη. Επίσης, στάθηκε και στις πρωτοβουλίες του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ και συνολικά των Γάλλων.

Επιπλέον, σημείωσε πως έχει ανακτηθεί η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία της Ελλάδας, κάτι για το οποίος συνέβαλε καταλυτικά, όπως είπε, η ομοψυχία και η συνεννόηση του πολιτικού κόσμου, όπως προέκυψε στο κοινό ανακοινωθέν μέτρα το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα.

Δένδιας: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ασκεί κινητική και δραστήρια εξωτερική πολιτική»
Μητσοτάκης από Διώρυγα Κορίνθου: Τα έργα αποτελούν έναυσμα για τη συνολικότερη αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής
Συνεδρίαση ΚΟ ΚΙΝΑΛ: Η γκρίνια για τα ποσοστά, τις κλειστές διαδικασίες και… το ΠΑΣΟΚ
Ο Τσίπρας αποφεύγει τις λακκούβες κι επιλέγει τον “άλλο δρόμο”
Μητσοτάκης: «Εργαστήκαμε ακούραστα για να στηρίξουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας»
Μενδώνη στη Βουλή: Καμία πινακίδα στην Ακρόπολη – Θα αναρτηθεί μαρμάρινη επιγραφή με ονόματα Γλέζου, Σάντα