• Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου
  • 20:22

Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

Το ΠΑΣΟΚ "ξετινάζει" Καμμένο και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! "Κωλοτούμπες και λαϊκιστές..."

Το ΠΑΣΟΚ "ξετινάζει" Καμμένο και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! "Κωλοτούμπες και λαϊκιστές..."

Ολομέτωπη επίθεση στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο για τις δηλώσεις τους σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ.

[adsense]

"Η Κυβέρνηση στο πλαίσιο της άνευ όρων παράδοσης στη τρόικα δέχθηκε και προχώρησε στην κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά. Μέτρο που είχε θεσμοθετήσει το ΠΑΣΟΚ, μέτρο που δεν δεχθήκαμε να καταργηθεί σε όλες τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους", τονίζουν αρχικά από τη Χαριλάου Τρικούπη και συμπληρώνουν: "Αποτελεί όμως διπλή πρόκληση προς τους νησιώτες, το να καταγγέλλουν την κατάργηση- και μάλιστα ως αντισυνταγματική- αυτοί που το ψήφισαν!!"

"Ο κ. Καμμένος βέβαια μας έχει συνηθίσει σε κυβιστήσεις και λαϊκισμούς. Χωρίς αιδώ. Αλλά το ότι δυστυχώς την σκυτάλη αυτή παρέλαβε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής, αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια ακόμη συνειδητή επιχείρηση εξαπάτησης των νησιωτών, από όλη την συμμαχία Συριζα/ΑΝΕΛ", τονίζει το Κίνημα.

[adsense]

"Τέρμα τα ψέματα. Αν πιστεύουν αυτά που λένε, υπάρχουν δυο δρόμοι: ο ένας να επαναφέρουν το μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά. Ο δεύτερος να παραιτηθούν αξιοπρεπώς. Αλλιώς ας σταματήσουν την επιχείρηση «δούλεμα» του λαού μας. Τους πήραν είδηση πια", καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Send this to a friend