• Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου
  • 04:32

Αθήνα

22 oC

ελαφρές νεφώσεις

Το Ποτάμι κάνει λόγο για «θλιβερή επέτειο» ενός χρόνου στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ

Το Ποτάμι κάνει λόγο για «θλιβερή επέτειο» ενός χρόνου στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ

Ζητώντας αφενός εξηγήσεις για τις δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη και αφετέρου επιτιθέμενο στην κυβέρνηση το Ποτάμι οξύνει την κόντρα του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι αποκαλύψεις για την ανευθυνότητα, την προχειρότητα, τον ερασιτεχνισμό και την ανικανότητα του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν τέλος», επισημαίνει το Ποτάμι και συνεχίζει: «Τώρα μάθαμε για το plan X που ανέθεσε ο κ. Τσίπρας και οφείλει να δώσει εξηγήσεις ο ίδιος».

[adsense]

«Για το πολυδιαφημισμένο ελληνικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που υποτίθεται ότι θέσαμε ως ισχυρή αντιπρόταση στις διαπραγματεύσεις, μάθαμε ότι γράφτηκε και κοστολογήθηκε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο!», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Θα περίμενε κανείς, πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, να ήθελε να ξεχάσει αυτή τη θλιβερή επέτειο του ενός χρόνου. Να συναισθανθούν το τίμημα του απομονωτισμού και της έπαρσης. Ακόμη και την ανεπάρκειά τους», τονίζει το Ποτάμι και καταλήγει: «Φαίνεται πως όσοι ‘’έβαλαν πλάτη όταν τους φώναξε το κόμμα’’ (με το αζημίωτο) δεν επαρκούν. Χρειάζονται περισσότεροι».

Send this to a friend