Αθήνα

23 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Τύφλα να’ χει» ο Καμμένος! «Σόου» α λα «Τοp Gun» Τσίπρα με στολή πιλότου- Πέταξε με F-16 (vids)

Έβαλε τη στολή πιλότου και βρέθηκε στην 110 πτέρυγα μάχης σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και αφού ενημερώθηκε επιβιβάστηκε σε ένα F16.

Θυμίζοντας τον Τομ Κρουζ στο «Top Gun» ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στις 9 το πρωί στην 110 πτέρυγα μάχης στην Λάρισα. Εκεί, έγιναν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για την περίφημη πτήση. Μάλιστα, στο F16 ήταν γραμμένο το όνομα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός εντυπωσιασμένος ανέβηκε την σκάλα για να μπει στο F16 φόρεσε την ειδική κάσκα και έδειξε έτοιμος για την πτήση. Αφού έγινε ο έλεγχος των πτερυγίων η απογείωση ήταν γεγονός!

Το παρασκήνιο της επίσκεψης Τσίπρα στην 110 Πτέρυγα Μάχης 

Σημειώνεται, πάντως πως η επίσκεψη του πρωθυπουργού έχει και παρασκήνιο, καθώς δεν είχε προαναγγελθεί, ενώ στα όσα ακούστηκαν ή γράφτηκαν για το πρωινό πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα, καθώς δεν υπήρχε ενημέρωση, το Μαξίμου απάντησε με ένα ασύλληπτο «non paper».

«Πετάει, πετάει, ο Τσίπρας; Αυτή είναι η απάντηση στους συναδέλφους που αναρωτιούνται για το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού», είναι η ανακοίνωση από Μαξίμου και όπως φαίνεται ο νέος Προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου και άλλοτε κεντρικός αρθρογράφος της Αυγής Θανάσης Καρτερός ανέλαβε δράση!

ΝΔ: «Πετάει στα σύννεφα»

Με αντίστοιχο non paper απάντησε η ΝΔ. «Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας πετάει εδώ και καιρό. Πετάει στα σύννεφα μακριά από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών», τόνισαν πηγές της Συγγρού.