Αθήνα

10 oC

σποραδικές νεφώσεις

Πετάει ο ελέφαντας; Πετάει! Τόσκας: «Ο Τσίπρας βρίσκει λύση, προστατεύοντας την κυριαρχία της χώρας»

Πετάει ο ελέφαντας; Πετάει! Τόσκας: «Ο Τσίπρας βρίσκει λύση, προστατεύοντας την κυριαρχία της χώρας»

«Κανένα σκηνικό ρήξης δεν διαμορφώνεται, ο πρωθυπουργός προσπαθεί να βρει λύση, προστατεύοντας την κυριαρχία της χώρας», υποστηρίζει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας σε συνέντευξή του στο «Πρακτορείο 104,9 Fm».

Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα, «η αντιπολίτευση στο θέμα του έκτακτου επιδόματος, με το «παρών» κράτησε μια στάση επιτήδειου ουδέτερου, δηλαδή δεν ψήφισε να δοθεί το βοήθημα».

«Σήμερα κατατίθεται το δεύτερο μέτρο της κυβέρνησης που αφορά στην αναστολή ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου που έχουν πληγεί από την προσφυγική κρίση, είναι η στιγμή να δούμε ποιος είναι με ποιον», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Αυτές τις δύσκολες μέρες καλό είναι να ξεκαθαρίζει ποιος είναι με ποιον» υποστήριξε ο κ. Τόσκας.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η λιτότητα» υπογράμμισε στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» και τόνισε ότι σε πολλές χώρες η άνοδος της ακροδεξιάς σχετίζεται με τις πολιτικές λιτότητας. Ο κ. Τόσκας άφησε αιχμές για τη ΝΔ υπενθυμίζοντας πως ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε δηλώσει πως η χώρα χρειάζεται περισσότερα μέτρα από αυτά που προτείνει ο Σόιμπλε.

Send this to a friend