• Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου
  • 00:34

Αθήνα

9 oC

αραιές νεφώσεις

Τσίπρας για Βορίδη: Ήταν φιλοχουντικός που κυκλοφορούσε με τσεκούρι- Λογικό να μιλά για την αναγκαιότητα του ξύλου

Κατά του Μάκη Βορίδη στράφηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τον ισχυρισμό του πρώτου ότι το ξύλο είναι «στοιχείο αναγκαστικότητας».

Κατά του Μάκη Βορίδη στράφηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τον ισχυρισμό του πρώτου ότι το ξύλο είναι «στοιχείο αναγκαστικότητας».

Σε συνέντευξή του στο Flash TV της Δυτικής Μακεδονίας, ο Αλέξης Τσίπρας ρωτήθηκε για τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, και τις δηλώσεις για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ, και μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Ο κ. Βορίδης έχει μία ιστορία, ήταν φιλοχουντικός που κυκλοφορούσε με τσεκούρια και έκανε επεισόδια και βανδαλισμούς. Είναι λογικό να μιλά για την αναγκαιότητα του ξύλου...Θέλω να πιστεύω ότι τέτοιες φωνές στο εσωτερικό της ΝΔ που έχουν αποκτήσει κεντρικό ρόλο θα απομονωθούν από την κοινωνία».

Βορίδης: Το ξύλο είναι στοιχείο επιβολής του νόμου- Αν χρειαστεί η ΕΛ.ΑΣ. θα μπει και στο Πολυτεχνείο

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη για την βία που χρησιμοποιούν τα ΜΑΤ με αφορμή τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ.

«Η επιβολή του νόμου θα ευχόμασταν να γίνεται με προσφορά τριαντάφυλλων. Δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό. Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας –το λέω γλυκά. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας» είπε χαρακτηριστικά σήμερα στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, σχολιάζοντας τις πρόσφατες επιχειρήσεις της αστυνομίας.

«Μήπως σας σοκάρω με αυτό που λέω;», πρόσθεσε ο Μάκης Βορίδης.

Ο Μάκης Βορίδης ανέφερε στην συνέχεια ότι, εάν χρειαστεί, η αστυνομία θα μπει και στο Πολυτεχνείο ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία καθώς, ενώ καταδικάζει την «ανομία» στα πανεπιστήμια, καταδικάζει τις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε το απόσπασμα από το 5ο λεπτό και μετά.

Send this to a friend