Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας εξαπολύει κυνηγητό εναντίον του τρομοκρατημένου Θέμελη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Ο απόλυτος «yesman» λέει ότι δεν θα παραδοθεί στους «yesmen»!

Τον «παλιό-καλό» του εαυτό ξανά θυμήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στο Συνέδριο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, ξεχνώντας ωστόσο ότι βρίσκεται δυο χρόνια στην εξουσία και έχει δώσει ουκ ολίγα δείγματα γραφής.

Τον «παλιό-καλό» του εαυτό θυμήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στο Συνέδριο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, ξεχνώντας ωστόσο ότι βρίσκεται δυο χρόνια στην εξουσία και έχει δώσει ουκ ολίγα δείγματα γραφής.

«Δεν θα παραδώσουμε τον λαό μας» σε αυτούς που «θέλουν η Ελλάδα να μείνει στον ζουρλομανδύα της λιτότητας για πολλά χρόνια ακόμα», δήλωσε ο πρωθυπουργός στο 5ο Συνέδριο του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, στο Βερολίνο.

Λίγα λεπτά αργότερα μάλιστα, επανέλαβε την άποψη αυτή στον λογαριασμό του στο twitter, παραβλέποντας το γεγονός ότι πια ανήκει και ο ίδιος στην κατηγορία των ανθρώπων που κατακρίνει… δηλαδή των «yesmen».

“Δεν θα παραδώσουμε ποτέ τον λαό μας στους “yesmen” που επιθυμούν την Ελλάδα στον ζουρλομανδύα της λιτότητας για τα πολλά, επόμενα χρόνια”, έγραψε ο πρωθυπουργός.

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Σχεδόν 7 στους 10 ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ λένε ναι σε αλλαγή προέδρου– Ποιος προηγείται για την ηγεσία
Μητσοτάκης: Δύσκολο να προχωρήσουμε σε σταδιακό άνοιγμα την 1η Μαρτίου
Γεωργιάδης για Μένδωνη: «Αν πρέπει να φεύγει ένας υπουργός που θα πει μια κουβέντα παραπάνω, ο πρώτος που θα έπρεπε να είχε φύγει είμαι εγώ»
Προς παράταση το lockdown στην Αττική – Τα αυξημένα κρούσματα και η πληρότητα των ΜΕΘ προβληματίζουν ειδικούς και κυβέρνηση
Όλγα Κεφαλογιάννη για Μενδώνη: «Στην πολιτική καλό είναι να ζητάμε και συγνώμη και να αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί»
Νέα Δημοκρατία για ανάρτηση Πολάκη: Για όσους είχαν αμφιβολία ποιος βρίσκεται πίσω από τη χυδαιότητα #ΝΔ παιδεραστές