Αθήνα

13 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας: Τους αποκάλυψε στο Πρωινό ότι περιμένει παιδί (vid)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ !

Με τον γνωστό… αγωνιστή και υπέρμαχο των πολιτικών δικαιωμάτων και ελευθεριών Βλαντιμιρ Πούτιν συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας. Σε ένα σκηνικό του πολιτικού παραλόγου Πούτιν και Τσίπρας αντήλλαξαν μεταξύ τους διάφορα ανέξοδα επαναστατικά τσιτάτα. «Αν έχεις χρέος το πρόβλημα το έχουν οι πιστωτές» δήλωσε με νόημα και ξεχωριστή άνεση ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν […]

Με τον γνωστό… αγωνιστή και υπέρμαχο των πολιτικών δικαιωμάτων και ελευθεριών Βλαντιμιρ Πούτιν συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας. Σε ένα σκηνικό του πολιτικού παραλόγου Πούτιν και Τσίπρας αντήλλαξαν μεταξύ τους διάφορα ανέξοδα επαναστατικά τσιτάτα.

«Αν έχεις χρέος το πρόβλημα το έχουν οι πιστωτές» δήλωσε με νόημα και ξεχωριστή άνεση ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος δεν έχει βάλει 1 ρούβλι για να στηρίξει τη χώρα μας. Με κλεισμένη την συμφωνία της Δευτέρας, ο Αλέξης Τσίπρας βρήκε και αυτός την ευκαιρία να κλείσει ανέξοδα το μάτι στους ρωσολάγνους Έλληνες χρησιμοποιώντας μια μεταφορά: «Βρισκόμαστε στη μέση μιας φουρτούνας, αλλά ο ελληνικός λαός είναι λαός της θάλασσας, δεν φοβάται και θα φτάσει σε νέα λιμάνια» υπονοώντας την συμμαχία με το ξανθό γένος.

[adsense]

“Το πρόβλημα της κρίσης δεν είναι ελληνικό, αλλά ευρωπαϊκό” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος. «Η μονομερής αποχώρηση των ΗΠΑ από τη συνθήκη ΑΒΜ (για τον έλεγχο των αντιβαλλιστικών πυραύλων) ασκεί πιέσεις στη Ρωσία για μια νέα κούρσα εξοπλισμών» προειδοποίησε δε ο Ρώσος πρόεδρος. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε πάντως την πεποίθηση πως η συνεργασία της Μόσχας με τη Δύση θα συνεχιστεί, παρά τις κυρώσεις εις βάρος της Μόσχας για το Ουκρανικό.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα δεν λέγεται «Ελλάδα», αλλά «Ευρωζώνη» και είναι πρόβλημα στις δομές της Ευρωζώνης, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απευθύνοντας ομιλία στο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, αμέσως μετά τον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Βρίσκομαι εδώ και όχι στις Βρυξέλλες, γιατί θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε πολυδιάστατη πολιτική επεσήμανε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε πως «η φτώχεια, η ανεργία, η κοινωνική περιθωριοποίηση είναι παλιές κοινωνικές προκλήσεις, που παραμένουν».

Πέτσας: Δύσκολο να επιτρέπονται οι μετακινήσεις για τους τουρίστες και όχι για τους Έλληνες πολίτες
ΣΥΡΙΖΑ για Κοντονή: Kαλή τύχη στα νέα του καθήκοντα ως αχθοφόρος πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων
Γεωργιάδης: Νωρίς για το Πάσχα στο χωριό – Δουλεύουμε για να ανοίξει η εστίαση – Δεν θα υπάρξει νέο Μνημόνιο
«Πυρά» Κοντονή κατά ΣΥΡΙΖΑ για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα
Μητσοτάκης: «Στόχος ένα ασφαλές Πάσχα – Βαδίζουμε στην τελευταία αλλά και πιο ευαίσθητη φάση της πανδημίας»
Παράγοντες ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς ασχολούμαστε με τα προβλήματα της οικονομίας και την κοινωνία και οι άλλοι με τον Κοντονή, τον Καλογρίτσα και τα δήθεν εσωκομματικά μας