Αθήνα

21 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γρηγόρης Πετράκος: Παραλήρημα σε βίντεο για τον κορονοϊό! «Μας μεταχειρίζονται ως μπαταρίες…»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζιώτης: «Δεν είναι Αριστερά αυτό το κράτος – Τέλος σε κρατισμό και μικροπολιτική! Να τα αλλάξουμε όλα»

O υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς μιλάει για την επόμενη μέρα του χώρου

Μέσα από ανακοίνωση του, ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Δημήτρης Τζιώτης μιλάει για την επόμενη μέρα του χώρου.

«Που πάμε; Σε λάθος κατεύθυνση. 9 στους 10 Έλληνες αυτό πιστεύουν. Τι κάνει αυτό το κράτος; Αυτό το κράτος χρεοκόπησε. Δεν χρεοκόπησαν οι Έλληνες» αναφέρει ο κ. Τζιώτης.

Ακολουθεί ολόκληρο το σχετικό κείμενου:

Αυτό το κράτος είναι πολύ μεγάλο. Αυτό το κράτος είναι πολύ ακριβό. Αυτό το κράτος δεν δουλεύει. Αυτό το κράτος αργεί. Αυτό το κράτος μας ταλαιπωρεί. Αυτό το κράτος μας εγκλωβίζει. Δεν μας αξίζει αυτό το κράτος. Όλοι το ξέρουν.

Αυτό το κράτος παράγει μόνο χρέος. Αυτό το κράτος μας υποτιμά. Αυτό το κράτος μας κλέβει τη ζωή. Αυτό το κράτος είναι σπάταλο. Αυτό το κράτος μας ληστεύει.

Δεν παραχωρήσαμε σε κανέναν αυτό το δικαίωμα. Γιατί πληρώνουμε αυτό το κράτος; Δεν πάει άλλο. Η Ελλάδα δεν ανήκει στους γραφειοκράτες. Ας τελειώνουμε με το παλιό. Δεν είναι Αριστερά αυτό το κράτος.Τέλος στον κρατισμό. Τέλος  στη μικροπολιτική.

Επιτέλους, τέλος! Η Ελλάδα ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Αλλαγή είναι η αλήθεια. Θέλουμε ένα άλλο κράτος. Όχι τα ίδια και τα ίδια. Θέλουμε μια νέα αρχή. Μια Επανάσταση. Σε όλους τους τομείς. Μια αληθινή Μεταπολίτευση. Αυτή είναι η μόνη λύση. Να τα αλλάξουμε όλα.

Πραγματικά να τα αλλάξουμε όλα. Όχι στα λόγια. Εδώ και τώρα. Ήρθε η ώρα. Να πάμε μπροστά. Να αποφασίσει για όλα ο λαός. Ένα νέο Σύνταγμα. Ένα νέο Πολίτευμα.

Για μια Νέα Ελλάδα. Αυτό είναι Αλλαγή.

Μητσοτάκης: «Αύριο θα ανακοινώσω νέα μέτρα»
Νέα μέτρα ανακοινώνει ο Μητσοτάκης, ένα βήμα πριν από το καθολικό lockdown
Σενάρια για νέα μέτρα ή και lockdown φέρνει η ραγδαία αύξηση κρουσμάτων – Τι λένε οι ειδικοί και τι σκέφτονται στην κυβέρνηση
Γεωργιάδης: Είναι προδότες όσοι δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό
Δημοσκόπηση GPO: Σχεδόν 15 μονάδες μπροστά η ΝΔ – Το 70% δεν θέλουν lockdown
Αναβάλλεται το διάγγελμα Μητσοτάκη