Αθήνα

10 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Κρίσιμες ώρες για τη Νανά Παλαιτσάκη: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση- Η τελευταία της ανάρτηση για τον εμβολιασμό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζιτζικώστας ο αντισυστημικός: Καμιά υποψηφιότητα δεν ενόχλησε τόσο το σύστημα όσο η δική μου

Έκανε λόγο για «λάσπη» εναντίον του

«Καμία υποψηφιότητα δεν ενόχλησε τόσο το σύστημα όσο η δική μου» δήλωσε κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Κηφισιά ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας,

Ο ίδιος μάλιστα έκανε λόγο για «λάσπη» εναντίον του: «Καταλαβαίνω την αγωνία των μηχανισμών της ακινησίας, αλλά δεν θα αλλάξουμε και το Σύνταγμα για να ησυχάσουν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας.

«Κανένας από τους συνυποψήφιούς μου δεν δέχτηκε τη λάσπη που έχω δεχτεί εγώ. Καμία άλλη υποψηφιότητα δεν ενόχλησε το σύστημα όσο η δική μου. Τώρα ανακυκλώνουν και πάλι διάφορα σενάρια για δήθεν κωλύματα (…) επειδή βλέπω πολλούς έτοιμους να κάνουν σημαία την μία ή την άλλη γνώμη, αγνοώντας το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας, ξεχνώντας σκόπιμα την πρόσφατη ιστορία της χώρας. Δεν υπάρχει κανένα ασυμβίβαστο για τον Πρωθυπουργό. Είναι τόσο σαφές, τόσο ξεκάθαρο».

«Ο πόλεμος αυτός δεν με τρομάζει, αντίθετα ατσαλώνει τη θέλησή μου να τα αλλάξουμε όλα. Μαζί θα χτίσουμε το μέλλον της παράταξής μας».

Μιλώντας στο Πολιτιστικό Κέντρο Κηφισιάς ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε και το debate ανάμεσα στους υποψηφίους:

«Είμαι υπέρ του διαλόγου και στα όργανα και στη βάση και δημοσίως. Υπό μία και μόνη προϋπόθεση: να συμμετέχουμε όλοι οι υποψήφιοι, για να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης. Μόνο έτσι θα βγει κερδισμένη η Νέα Δημοκρατία. Ο,τιδήποτε άλλο θα πληγώσει την παράταξη και δεν έχει να προσφέρει τίποτα στη διαδικασία»,

 

Βενιζέλος: Η στρατηγική του Ελσίνκι ήταν το optimum με βάση τα δεδομένα της εποχής του
Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο της πανδημίας
Έκκληση Μητσοτάκη στους πολίτες να εμβολιαστούν το συντομότερο
Ο Βαρουφάκης ζητά κατάργηση της στρατιωτικής θητείας και διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας
Άδωνις Γεωργιάδης: Το κράτος δεν μπορεί να δίνει λεφτά για πάντα- Η επιτροπή λέει όχι στα ανοικτά εμπορικά κέντρα
Χρυσοχοΐδης σε Τσίπρα: «Ανίερο να σκυλεύεις πολιτική σε φρέσκο αίμα δημοσιογράφου»