Αθήνα

18 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε κρυφά τον αγαπημένο της

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Βαλασόπουλος: Πάει με «νταμπλ σκορ» στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

Ξεκάθαρο προβάδισμα εν όψει του δεύτερου γύρου έχει ο νυν δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος προκειμένου να επανεκλεγεί δήμαρχος...

Ειδικότερα, με καταμετρημένο το 95,52% των εκλογικών τμημάτων (128 / 134 ΕΤ), ο κ. Βαλασόπουλος είναι μπροστά με 30,69%, με 10.725 ψήφους, κερδίζοντας 13 έδρες στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Στον β’ γύρο αντίπαλός του ο πρώην αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Γεώργιος Χατζηδάκης με 16,02% και 5.599 ψήφους, κερδίζοντας 6 έδρες.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς η διαφορά του κ. Βαλασόπουλου είναι σχεδόν διπλάσια, καθιστώντας τον φαβορί για τον β’ γύρο και φέρνει τον δήμαρχο κοντά στη νίκη, η οποία μένει να επικυρωθεί το βράδυ της Κυριακής 2ας Ιουνίου. Σημειώνεται, επίσης πως ακόμη και στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, το 2014, ο κ. Βαλασόπουλος ήταν μπροστά με σχεδόν 13 μονάδες και κατάφερε να επικυρώσει την πρωτιά στον δεύτερο γύρο.

Εξάλλου, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το βράδυ της Κυριακής 26ης Μαΐου, ο κ. Βαλασόπουλος με ανακοίνωσή του απευθύνθηκε στους πολίτες της Ηλιούπολης ευχαριστώντας του αφενός για τη στήριξή τους και ζητώντας τους ψήφο εμπιστοσύνης για τον δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βασίλη Βαλασόπουλου:

«Ηλιουπολίτισσες και Ηλιουπολίτες,

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξη στην παράταξη μας «Πρώτα η Ηλιούπολη» και σε εμένα προσωπικά.

Το ποσοστό το οποίο μας δίνετε μας γεμίζει χαρά αλλά και ευθύνη. Μας δώσατε Δύναμη την Πρώτη Κυριακή και τώρα σας ζητάμε να μας Δώσετε τη Νίκη στις 2 Ιουνίου.

Δεχθήκαμε άδικη επίθεση, μας συκοφάντησαν. Με κατηγορίες ψευδείς, ανυπόστατες, ειπώθηκαν απρέπειες προς εμένα και προς τους συνεργάτες μου αλλά ο σοφός λαός δεν τα πίστεψε και μας έδωσε ένα μεγάλο ποσοστό για να συνεχίσουμε.

Ο λαός της Ηλιούπολης στήριξε την αλήθεια, τις αξίες, εκτίμησε το έργο μας, κατανοεί τις προσπάθειες μας και στη συντριπτική του πλειοψηφία μας δίνει νέα εντολή.

Όλες οι Ηλιουπολίτισσες και όλοι οι Ηλιουπολίτες για εμάς είναι απολύτως ίσοι, δεν ξεχωρίζουμε κανέναν.

Χρειαζόμαστε την ψήφο σας και τη δεύτερη Κυριακή για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, όλοι μαζί με ενότητα χωρίς ανταγωνισμούς.

Δώστε μας τη νίκη για να πάμε μπροστά την Ηλιούπολη γιατί γνωρίζουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε.

Τομές και αλλαγές. Στην εξυπηρέτηση του πολίτη, στις καινοτομίες, έργα τα οποία έχουν ξεκινήσει και πρέπει να υλοποιήσουμε.

Μας αναδείξατε όχι απλά πρώτη δύναμη αλλά και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, γεγονός το οποίο χωρίς υπερβολές και χωρίς φωνές αλλά μέσα από την ψύχραιμη ματιά η οποία μας χαρακτηρίζει είναι ένα ποσοστό πολύ κοντά στην τελική νίκη.

Ευχαριστώ πολύ κάθε Ηλιουπολίτισσα και κάθε Ηλιουπολίτη και όσους μας ψήφισαν και όσους επιλέξατε κάποιον από τους υπόλοιπους συνδυασμούς.

Δείτε το έργο μας, τις προσπάθειές μας και δείτε την ειλικρίνεια με την οποία σας απευθυνόμαστε.

Όσοι μας ψηφίσατε και μας δώσατε δύναμη την πρώτη Κυριακή και όσοι δεν μας ψηφίσατε, ενωμένοι ελάτε τη δεύτερη Κυριακή 2 Ιουνίου και στηρίξτε μας, δώστε μας την ψήφο σας.

Μπορούμε να διοικήσουμε με μοντέρνα λογική, με νέους συμβούλους, νέο έμψυχο δυναμικό αλλά και την εμπειρία των συνεργατών μου που φέρνει ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Είμαστε κοντά στην τελική νίκη!

Σας ευχαριστώ θερμά,

Βασίλης Βαλασόπουλος

Δήμαρχος Ηλιούπολης».

Άδωνις Γεωργιάδης: Ασφαλώς είναι λόγος απόλυσης ο μη εμβολιασμός- Καταστροφική μια νέα καραντίνα
Πώς “έσπασε ο πάγος” στις ελληνοτουρκικές σχέσεις – Τι συζήτησαν στις Βρυξέλλες Μητσοτάκης-Ερντογάν και ποιες είναι οι διαφορές που παραμένουν
Γερουλάνος: Είναι η ώρα να εκφράσουμε ξανά τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη
Ανδρέας Λοβέρδος: Αύριο το βίντεο με την ιδρυτική διακήρυξη- Θα ανοίξει ειδική πλατφόρμα στο διαδίκτυο
Νέα Δημοκρατία για απεργία σε μετρό και λεωφορεία: Σε κίνδυνο οι πανελλαδικές εξετάσεις
Γεννηματά για τo έργo στον Φαληρικό Όρμο: Η παράταξή μας το εμπνεύστηκε και το ξεκίνησε