Αθήνα

15 oC

αραιές νεφώσεις

Βενιζέλος κατά Τσίπρα: Έχει στο χέρι του σε 151 βουλευτές έχοντας εκβιάσει την Κ.Ο των ΑΝΕΛ την οποία και κανιβαλίζει

Τα «πυρά» του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εκτόξευσε ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, από την Λάρισα όπου βρίσκεται.

Τα «πυρά» του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εκτόξευσε ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, από την Λάρισα όπου βρίσκεται.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στη Λάρισα, για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου που έχει τον τίτλο «Η Δημοκρατία μεταξύ συγκυρίας και Ιστορίας».

Ο κ. Βενιζέλος σε σύντομη δήλωση του πριν την παρουσίαση του βιβλίου του, υποστήριξε ότι «η χώρα αντιμετωπίζει ένα οξύ πρόβλημα Δημοκρατίας, κοινοβουλευτικών θεσμών, του κράτους δικαίου και κυρίως της δικαιοσύνης». Μιλώντας για την κοινοβουλευτική διαδικασία είπε ότι «αυτά που ζούμε στο Κοινοβούλιο θυμίζουν τη δεκαετία του 1960».

«Η χώρα πρέπει να κάνει μία υπέρβαση και να αλλάξει το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται. Αυτός που παρεμποδίζει αυτήν την αλλαγή είναι η ίδια η κυβέρνηση, η οποία θυσιάζει στο βωμό της παραμονής της για λίγο καιρό στην εξουσία την ίδια την προοπτική της χώρας» πρόσθεσε.

Τέλος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο κυβερνητικό σχηματισμό ο κ. Βενιζέλος είπε: «Ο Τσίπρας έχει στο χέρι του σε 151 βουλευτές έχοντας εκβιάσει την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ την οποία και κανιβαλίζει. Πρόκειται για έναν ώμο και χυδαίο εκβιασμό των δύο κυβερνητικών εταίρων πάνω όμως στο σώμα της χώρας πάνω στα εθνικά συμφέροντα».

Send this to a friend