Αθήνα

5 oC

σποραδικές νεφώσεις

Βενιζέλο και Παπανδρέου βλέπει ο Πιτέλα

Βενιζέλο και Παπανδρέου βλέπει ο Πιτέλα

Ήρθε η ώρα για την πρώτη εκδήλωση των SD 40 εκτός Βρυξελλών. Πραγματοποιείται σήμερα στις πέντε το απόγευμα στο ξενοδοχείο Athens Lydra Hotel στην Αθήνα, παρουσία του Προέδρου της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (S&D) Gianni Pittella.

Στην εκδήλωση, που διεξάγεται με πρωτοβουλία των ευρωβουλευτών της Ελιάς, Νίκου Ανδρουλάκη και Εύας Καϊλή, θα δώσουν το παρόν νέοι Έλληνες πολιτικοί, νέοι ευρωβουλευτές του S&D καθώς και ο αντιπρόεδρος του S&D Knut Fleckenstein. Στόχος είναι η ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον της Ευρώπης και τα κοινωνικά ζητήματα που σχετίζονται με τους νέους, αλλά και η ευρύτερη συζήτηση μεταξύ των νέων πολιτικών καθώς και εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών.
Αρκετά νωρίτερα, πάντως, στις εννιάμιση το πρωί, συνάντηση με τον Gianni Pitella, θα έχει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Αυτή όμως, θα γίνει στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, ένεκα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει προ πολλού ξεπεράσει τα …40. Το απόγευμα πάντως θα υπάρξει συνάντηση και με τον Γιώργο Παπανδρέου. Το ραντεβού κλείστηκε προ εβδομάδος με πρωτοβουλία του Πρόεδρου των S&D. Ελπίζω ο Βαγγέλης να μην διαμαρτυρηθεί στον Πιτέλα για το ραντεβού με τον Γιώργο, όπως έκανε παλαιότερα στον Μάρτιν Σούλτς...

Send this to a friend