Αθήνα

8 oC

σποραδικές νεφώσεις

(ΒΙΝΤΕΟ) «Άστραψε και βρόντηξε» η Ζωή! «Αυτοί εξαγόρασαν συνεργάτες μου- Να καθαρίσει ο αντιμνημονιακός χώρος από λαμόγια»

Συνεχίζοντας τις καταγγελίες που έκανε ο συνεργάτης της Διαμαντής Καραναστάσης, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου το προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και μίλησε με ονόματα!

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και τους «Αταίριαστους» και επιτέθηκε εκ νέου προσωπικά στον εκδότη του περιοδικού UNFOLLOW και δημοσιογράφο Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, την περιφερειακή σύμβουλο και στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δέσποινα Κουτσούμπα αλλά και τον Παναγιώτη Σωτήρη, της ΛΑΕ.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε για «τρία πρόσωπα δήθεν υπεράνω υποψίας, δήθεν επαναστάτες, δήθεν αριστερούς» τα οποία στη συνέχεια κατονόμασε και κατηγόρησε για «εξαγορά τριών συνεργατών» της.

«Χαραλαμπόπουλος, Κουτσούμπα και Σωτήρης αναμείχθηκαν σε μια προσπάθεια υπονόμευσης της Πλεύσης. Στην αρχή προσπάθησαν να διεισδύσουν και στη συνέχεια αποδεδειγμένα και με ντοκουμέντα εξαγόρασαν συνεργάτες μου. Τρεις συνεργάτες μου», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Ξέρω, πως είναι άνθρωποι να μετατρέπονται σε κάτι άλλο από αυτό που νόμιζες, δεν θα επιτρέψω αυτό ξανά να συμβεί», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, «καρφώνοτνας» τους πρώην συντρόφους της στον ΣΥΡΙΖΑ, για όσα έλαβαν χώρα το καλοκαίρι του 2015.

Στη συνέχεια κατήγγειλε και μια προσπάθεια «εξαγοράς», τέταρτου συνεργάτη της: «Η Δέσποινα Κουτσούμπα πρότεινε χρήματα στον στενό μου συνεργάτη Αντώνη Σιγάλα δήθεν για να κάνει μαθήματα ορθοφωνίας στον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο».

«Πρέπει να καθαρίσει ο αντιμνημονιακός χώρος από λαμόγια, είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε: «Θα πάω μέχρι τέλους, θα καθαρίσει το τοπίο».

Μάλιστα μίλησε για διαπλοκή, αφού είπε πως εκδότες του UNFOLLOW, το οποίο είχε στηρίξει με θέρμη και η ίδια στο παρελθόν πλεόν συνεργάζονται με τα «Παραπολιτικά».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επανέλαβε στη συνέχεια ότι δεν έχει καμιά επαφή με τον Αλέξη Τσίπρα μετά την αποχώρηση της από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος όπως είπε πρόδωσε τον λαό.

Σε ερώτηση για το αν είναι υπέρ της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα ή αν είναι υπερ της παραμονής στο ευρώ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε… διπλωματικά: «Δεν είμαι με κανένα νόμισμα, τα νομίσματα είναι μόνο μέσα...».

Πάντως στη συνέχεια κατήγγειλε ξανά την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Δεν είμαι αντιευρωπαϊστρια από εμμονή, η ευρωπαϊκή ένωση αυτή τη στιγμή είναι δεσποτεία. Η χώρα τελεί υπό πολιτική και οικονομική κατοχή, σκοπός μας η αποκατάσταση της ελευθερίας και της δημοκρατίας».

Τέλος δεν έλειψαν οι «μπηχτές» για την πρώην φίλη της Ραχηλ Μακρή: «Η Ραχήλ Μακρή με την κατάθεση της διακήρυξης διαχώρισε την πορεία της, εκτίμηση μου είναι ότι αυτό έχει να κάνει με το τι προσδοκά ο καθένας από αυτή την προσπάθεια, και τι προσδοκά για τον εαυτό του. Στην Πλεύση δεν υπάρχουν χορηγοί και νταβατζήδες, δεν μοιάζουμε οφίκια, μοιράζουμε ευθύνες και καθήκοντα...».