Αθήνα

10 oC

αίθριος καιρός

Π. Βλάχος: «Την Ελλάδα θα την χτίσουμε όσοι μείνουμε εδώ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τις προοπτικές του Ποταμιού, τις συνεργασίες στον προοδευτικό χώρο, αλλά και στις δύσκολες συνθήκες μέσα από τις οποίες προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της η νέα γενιά στην Ελλάδα αναφέρθηκε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού και επικεφαλής της κίνησης «Μπροστά» Παναγιώτης Βλάχος.

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή "Βήμα για Όλους" στο τηλεοπτικό κανάλι Star Κεντρικής Ελλάδας ο Παναγιώτης Βλάχος υπερτόνισε «την πρωτοφανή για ευρωπαϊκό κράτος λιτότητα, και μάλιστα, με αριστερή σφραγίδα και την παρανοϊκή φορολόγηση». «Υπογράφουν ό, τι τους φέρνουν, για να μπορούν να ελέγχουν μετά το κράτος με την ανοχή των δανειστών», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης, υπερασπίστηκε την άποψη ότι «το Ποτάμι στέκεται με ειλικρίνεια και αξιοπιστία στις προσπάθειες για έναν μεγαλύτερο προοδευτικό φορέα, καθώς υπερασπίζεται τις ανοιχτές διαδικασίες και την εκλογή νέου αρχηγού και οργάνων από τη βάση».

Κάλεσε τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και όλες τις πολιτικές δυνάμεις του χώρου «να αναλάβουν την ευθύνη τους και να δώσουν το λόγο στην κοινωνία και στους νεότερους».

«Θέλουμε μόνο μια ανοιχτή σε όλους κάλπη, για να γίνουμε ποτάμι αλλαγής και να φέρουμε μέσα στην πολιτική τη γενιά της κρίσης και όχι να κρατήσουμε στις πρώτες θέσεις αυτούς που κάθονται 30-40 χρόνια και φοβούνται ότι θα έρθουν κάποιοι άλλοι, νεότεροι και θα τους πάρουν το μαγαζί», είπε χαρακτηριστικά.

Send this to a friend