Αθήνα

18 oC

σποραδικές νεφώσεις

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας έχει κάνει μυστική συναλλαγή να δώσει το όνομα Μακεδονία για περικοπή χρέους

Στο μείζον θέμα των ημερών, το Σκοπιανό και την ονομασία της ΠΓΔΜ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.

«Εγώ πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας έχει κάνει μία μυστική συναλλαγή κάτω από το τραπέζι με τους ξένους για περικοπή του χρέους. Δεν τολμάει όμως να το ομολογήσει αυτό… Του είπαν λοιπόν οι ξένοι, έτσι πιστεύω εγώ ότι συνέβη, θα σου κόψουμε το χρέος και εσύ θα δώσεις τη Μακεδονία» υποστήριξε η Σοφία Βούλτεψη υπογραμμίζοντας ότι ο πρωθυπουργός δεν θέλει να το ομολογήσει, γιατί πόσο την κοστολογεί την Μακεδονία;», ανέφερε αρχικά, μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου.

«…Σας το λέω ανοιχτά ότι αυτό είναι… Μην αμφιβάλλετε καθόλου… Οπωσδήποτε κάνει συναλλαγή κάτω από το τραπέζι, δεν υπάρχει αμφιβολία, μην το συζητάτε. Αλλιώς γιατί να το κάνει, τί λόγους έχει; Ευνοϊκή συγκυρία δεν είναι, δεν έχει πλειοψηφία ο Ζάεφ» σημείωσε στην συνέντευξη της η οποία μεταδόθηκε την Παρασκευή.

Η Σοφία Βούλτεψη σημείωσε επίσης αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό και την στάση που θα κρατήσει στη Βουλή η ΝΔ «...Και μην τολμήσει βέβαια να φέρει συμφωνία στη βουλή αν δεν έχουν καταργήσει όλα τα υπόλοιπα και δεν έχουν ψηφίσει πρώτα οι Σκοπιανοί. Εμείς θα ψηφίσουμε πρώτοι; Όχι, δεν πρόκειται να γίνει αυτό, σας το λέω. Αυτό ήταν το λάθος του. Νόμιζε ότι είναι κυρίαρχος, νόμιζε ο λαός ότι δεν θα αντιδράσει, επειδή δεν αντιδρούσε στα μνημόνια, όμως ο λαός ο δικός μας στα εθνικά θέματα είναι πάντα μπροστά ότι κι αν συμβαίνει».

Send this to a friend