• Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου
  • 04:30

Αθήνα

4 oC

ελαφρές νεφώσεις

Χατζησωκράτης «ξεγυμνώνει» ΣΥΡΙΖΑ! «Σας έχει τυφλώσει η εξουσία- Ανέχεστε τις πατριδοκαπηλίες και θρησκειοκαπηλείες του εταίρου σας»

Σφοδρή επίθεση στους άλλοτε συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Χατζησωκράτης, σχετικά με τα όσα είπε ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ για το Άγιο Φώς και τις τιμές υποδοχής αρχηγού κράτους.

«Δεν είμαι πιστός. Σέβομαι απολύτως τους συνέλληνες πιστούς. Όχι γιατί είναι η πλειοψηφία. Το ίδιο θα έκανα και αν ήταν μειοψηφία», τόνισε μιλώντας στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star και συνέχισε: «Από την εκπομπή αυτή απευθύνομαι στους πιστούς: Ειλικρινά τι σχέση έχει ο σεβασμός και η τιμή στο ΑΓΙΟ ΦΩΣ με αυτές τις κοσμικές φανφάρες;».

«Υπογραμμίζω ότι ο Μέγας Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, π. Γεώργιος Τσέτσης έγραφε: «Αποτελεί ασέβεια το να αποδίδει κανείς τιμές αρχηγού κράτους στο Άγιον φως, το οποίο προέρχεται από τον τάφο Εκείνου που δήλωσε ότι: “η Βασιλεία η εμή ουκ έστιν εκ του κόσμου τούτου”, στο Βήμα 23/02/2006», δήλωσε ο κ. Χατζησωκράτης και συνέχισε: «Απευθύνομαι επίσης στους παλιούς μου συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ: Πόσο θα ανέχεστε τις πατριδοκαπηλίες και τις «θρησκειοκαπηλείες» του εταίρου σας στην κυβέρνηση; Τόσο πολύ η διατήρησή σας στην εξουσία σας έχει τυφλώσει;».

Send this to a friend