Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Να την βάλουμε σε βραχονησίδα, σαν σκιάχτρο...»: Χυδαία επίθεση Κασιδιάρη στην Χριστοδουλοπούλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έδωσε για μια ακόμη show μέσα στην ελληνική Βουλή.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιδόθηκε σε ένα σεξιστικό παραλήρημα εναντίον της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, με αφορμή το μεταναστευτικό.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Κι εμείς έχουμε δικαίωμα μεθαύριο όταν αναλάβουμε, να βάλουμε την Χριστοδουλοπούλου σε βραχονησίδα, για να υποδέχεται λαθρομετανάστες και όπως θα έρχονται αυτοί και θα την βλέπουνε νύχτα, θα λένε τι πράγμα είναι αυτό, θα κάνουν αναστροφή και θα γυρίζουνε πίσω και τρέχοντας μέχρι τα βάθη της Μικράς Ασίας. Αυτή τη λύση θα επιβάλουμε. Θα βάλουμε την Τασία την Χριστοδουλοπούλου να την βλέπουνε το βράδυ εκεί σαν σκιάχτρο, πάνω σε μία βραχονησίδα κι έτσι θα φεύγουνε και θα λύσουμε το πρόβλημα των προσφυγικών ροών».

Η αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, ήρθε με σκληρή γλώσσα.  «Δεν θα απαντήσω σε ένα παραλήρημα που ακούστηκε μέσα στη Βουλή από κάποιον νεοναζί κανίβαλο. Γιατί για κανίβαλο πρόκειται. Αυτό που θα ευχηθώ, είναι η ελληνική δικαιοσύνη να εκτελέσει το χρέος της, για να ξεβρομίσει η Βουλή από αυτό το φασιστικό, σεξιστικό, ρατσιστικό, ξενοφοβικό λόγο, που τον ακούμε και παρακολουθούμε και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε» επισήμανε με νόημα.

 

Πάντως η ίδια άφησε αιχμές και για το προεδρείο της Βουλής και τους συναδέλφους της, σχολιάζοντας: «Να έχουμε παρακαλώ αντανακλαστικά όταν ακούγονται αυτές οι χυδαιότητες. Δεν μπορεί να είναι απλώς ατομικό δικαίωμα του καθενός».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Send this to a friend